| Schi pe munte | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hyunjung *~Lil~*
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 23/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 8:26 pm | |
| M-am oprit si mi-am intors capul catre ea, nici macar nu stiam cine e.. Insa am ramas miscat totusi de cuvintele ei. L-a auzul cuvantului "infumurat" am inceput sa rad, nu eram un infumurat! - Nu stiu ce a putut da impresia de infumurat, insa chiar nu sunt asa! Nu am zis ca esti o persoana rea poate ca a sunat asa dar hei! nici nu te cunosc. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 17/07/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 8:33 pm | |
| M-am apropiat mai mult de el, pana ce am ajuns sa fim umar la umar. Avea dreptate, nici macar nu ma cunostea. Dar conta? Oamenii isi fac adesea impresii gresite despre altii. - Poate am gresit. Dar ce este in neregula cu a-mi spune care este problema ta? Sa sti ca nu iti vreau raul. Nu obisnuiesc sa fac asta. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 8:45 pm | |
| Atunci ar fi trebuit sa incepem prin a ne cunoaste numele... Am hotarat sa incep eu primul: - Numele meu e Hyunjung si sunt din Seul, Korea de Sud. Iar tu? Trebuia sa facem cunostinta cumva nu? Nu numai sa batem campii degeaba asa... chiar daca simteam neaparata neoie de a ma descarca. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 8:49 pm | |
| I-am intins mana, tremurand incet din cauza frigului. Vroiam sa-i demonstrez ca eram din Korea prin alte mijloace. - Chanun Sarani Mi Yong imnida. Mannaseo pangapseumnida. Vocea mea devenea mai draguta cand incepeam sa vorbesc in limba mea materna. In engleza stalceam unele cuvinte foarte tare. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 8:54 pm | |
| Am ramas total socat si era era coreanca? Bun acum erau doi... nu stiu sigur daca era mai bine sau mai rau. -Nado! Hangeul asimnikka?* Am intrebat oarecum emtusiasmat si cu un mic zambet pe fata totusi nu eram genu care sa stea bosumflat toata ziua sau mai mult. ------ *-deasemenea / si eu! Intelegi hangul? | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 9:05 pm | |
| Am facut o mica plecaciune, semn ca stiu hangul. Ce era asa greu sa-ti dai seama ca eram coreanca? Aveam acei ochi specifici. Nu-i puteai confuda prea greu. - Vad ca ai inceput deja sa zambesti. Asta e foarte bine. Nu crezi? I-am zambit calma. Era mai dragut cand zambea. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 9:23 pm | |
| Acum parca se schimbase total hmm ceva imi spunea ca nici ea nu a avut vro viata prea frumosa. -Da cred ca e destul de bine.. Si tu de ce ai venit aici? Am ridicat ochii spre cer incepuse sa ninga era asa frumos. Imi placeau fulgii de nea toti aveau diverse forme si personalitati. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 9:30 pm | |
| Am clipit mai des cand mi-a pus acea intrebare. Ma abtineam ca lacrimile sa nu-si faca aparitia din nou. Intr-un final am raspuns incet: - Doar de distractie. Imi place iarna. Eram atat de seaca la raspunsuri. Imi doream doar sa nu presupuna sau sa banuiasca nimic. Nu avea rost sa spun ce mi s-a intamplat si altor persoane. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Mier Dec 23, 2009 9:33 pm | |
| Eu cum eram naiv si credul..am crezut desi mi se parea ceva suspect in toata treaba asta... - Nu prea pare a fi motivul asta dar daca tu spui asa... Da iarna e un anotimp frumos si merita sa te bucuri de el singur sau cu cineva alaturi.. Apoi am zambit cald simtindu-ma mult mai bine. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 1:41 am | |
| - Nu prea pare a fi motivul asta dar daca tu spui asa... Da iarna e un anotimp frumos si merita sa te bucuri de el singur sau cu cineva alaturi.. Cuvintele lui au facut ca mi de imagini sa-mi invadeze mintea, imagini cu EL. Speram sa uit imediat ce gaseam mesajul lasat de el. - Pana acum cativa ani nu ma bucuram singura de iarna. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 1:57 am | |
| -Dar? Cu prietenii? Sau [vocea incepea sa scada] cu familia? Mai ales ca iarna era Craciunul si anul nou...Atunci nu era frumos sa fi singur sau singura, caci asa ti-ar merge tot anul, si chair asa este. Eu unul nu prea pot spune ca am avut petreceri frumoasa sau urate pentru ca prietenii intotdeauna au incercat sa imi faca pe plac. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 2:10 am | |
| - Mereu au fost parintii alaturi de mine, El, si prietenii mei. In niciun an nu am fost singura de sarbatori. Exceptand anul acesta in care simt ca familia nu m-ar ajuta sa ma simt bine.. Defapt.. Nu conteazA... I-am zambit vag ca sa para totul oky. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 2:16 am | |
| Am simtit ca ceva nu era in regula si cine era acel EL? Am hotarat ca e prea devreme sa intreb asa ca m-am abtinut. -Ce frumos, decat sa fi fara iti spun e mult mai bine. Apoi am plecat capul spre zapada, era cel mai dureros lucru sa nu ai parintii langa tine de sarbatori sau de ziua ta. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 2:32 am | |
| - Presupun ca da, dar uneori parintii nu tin locul oricarei alte persoane. Asta am invat cat am trait. Cand am ridicat privirea mai bine, l-am vazut cu capul inclinat spre sol. - Daca nu te deranjeaza sa intreb... s-a intamplat ceva? Din nu stiu ce motive era trist. Nu eram ghicitoare ca sa-mi dau seama ce anume era ineregula. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 2:47 am | |
| Nu era adevarat! Nici-o persoana nu putea inlocui parintii nici una! -Gresesti parintii nu pot fi inlocuiti de nimeni si nimic! Apoi o lacrima se scurse usor pe obraz amintindu-mi ultimele clipe de viata ai parintilor si ai bunicilor mei. Dupa ce tipasem un pic m-am calmat tragand usor aer in piept. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 3:07 am | |
| M-am dat un pas inapoi cand a tipat. Nu se putea comporta in halul acesta doar daca cumva ii murisera parintii. Astfel de copii sunt sensibili cand vine vorba de acest capitol. - Imi pare rau... I-am sters cu degetul lacrima de pe obraz, asigurandu-ma ca nu va mai aparea urmatoarea. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 3:12 am | |
| Mi-am dat seama ca am facut o prostie asa ca m-am simtit un pic jenat. Nu voiam sa se mai intample alte neplaceri si sa isi mai bata joc lumea de mine ca la inceput. -Scuze! Nu stiu ce m-a apucat.. Doar ca tin mult la parintii mei si nu iai inlocui cu nimeni si nimic... Eram rosu la fata actionasem precum Shiba! | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 3:21 am | |
| - E in regula. Nu sunt genul care sa rad pentru asta. E cel mai stupid lucru posibil. I-am zambit si i-am modelat fata intr-un zambet. Ii statea perfect cand zambea. Era foarte dragalas. Nu mai vazusem un astfel de suras. - Arati superb asa, sa sti. Si nu flirtez cu tine sa sti. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Joi Dec 24, 2009 6:19 am | |
| Era chiar de treaba.. si chiar mi-a placut ultima propozitie a fost ceva la care nu ma asteptam. -Mersi! Dar ce e aia flirtez?? Eu chiar nu eram familiar cu cuvinte de genul din moment ce niciodata nu ma preocupat domeniul asa ca erau cuvinte noi pentru mine, speram sa fie de bine. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Vin Dec 25, 2009 1:36 am | |
| Am inceput sa rad. Cum putea sa nu inteleaga ce e aia flirt? Defapt baietii nu erau foarte atenti la detalii, chiar deloc uneori. Destul de calma i-am raspuns tanarului: - Inseamna a te da la cineva. A incerca sa-l faci sa te placa, intr-un fel sau altul. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Schi pe munte Vin Dec 25, 2009 3:25 am | |
| Am stat un pic pe ganduri si m-am tot gandit ce vrea sa spuna pana cand se aprinse beculetul! -Aha deci daca mie imi place de cineva si incerc sa-l fac sa ma placa prin orice mijloc inseamna ca flirtez cu ea nu? Asta inseamna? Cu toate ca inca nu il prinsesem foarte bine ci il cam confundam.. dar pana la urma o sa-l inteleg. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Vin Dec 25, 2009 3:37 am | |
| - Pe limba barbatilor inseamna a agata o tipa. Nu asa spuneti voi cand vreti sa dati gata o femeie? In acel moment mi-a venit in minte imaginea creierului lui Hyun, mic si pricajit, precum o aluna prajita. Probabil nici eu nu explicasem prea bine, dar cuvantul in sine trebuia sa fie stiut. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Vin Dec 25, 2009 3:43 am | |
| Am stat si m-am gandit io unul nu folosisem asa ceva niciodata si nici nu le spusesem cuiva. - A-a agata o tipa? Sa dam gata o femeie? Astea ar trebui sa fie in vocabularul unui barbat?? Am intrebat cam mirat nu pareau cuvinte care sa se auda si din gura mea. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Vin Dec 25, 2009 3:58 am | |
| M-am uitat foarte socata la tanarul acesta. El nu traise in gasca cu baietii? Era cumva vrun pustnic si eu nu stiam? - Nu sti sa agati o femeie? Adica nici macar nu sti ce cuvinte folosesc barbatii? Am o mica intrebare... esti cumva gay pentru numele lui Dumnezeu?! | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Schi pe munte Vin Dec 25, 2009 4:15 am | |
| -Pei cum sa o agat cu un carlig? Dar depinde de care sau cum... Pei...[habar nu aveam].. Gay? Aia ce mai inseamna? M-am uitat din nou mirat la ea... Chiar atunci trecea o fata pe langa noi si io m-am gandit sa ii arat ca stiu sa "agat" o fata. -Priveste. Hey, tu! Nu vrei sa te agat si sa te dau gata?? Intre timp ridicand din sprancene si lingandu-mi buzele. = = | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schi pe munte | |
| |
|
| |
| Schi pe munte | |
|