| Terapie prin muzica | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hyunjung *~Lil~*
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 23/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:16 am | |
| Cand ma simteam stresat sau fericit incepeam sa cant, parca atunci totul avea sens pentru mine. Muzica era si este o terapie. Azi incepusem sa ma gandesc la vi/ata pe care am avut-o pana acum si pe care o am. Voiam sa simt si eu lucruri care le simte toata lumea de ce oare nu se putea? | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:20 am | |
| Vroiam sa cant, nu stiu de ce, simteam nevoia sa o fac. Nu mai cantasem de mult timp si speram ca in sala sa aiba toate instrumentele la care cantam eu. Am intrat si l-am vazut acolo pe Hyunjung. I-am facut cu mana si i-am zambit, apoi m-am uitat in jur sa vad daca nu gasesc o vioara. Am gasit una si am inceput sa cant. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:26 am | |
| Ma pregateam sa cant un cantec ce il compusesem in situatii de genu si la care tineam... da tineam la niste versuri, la un cantec. Cand apare si Shiba mi-a facut cu mana iar eu i-am raspuns fluturandu-mi mana dreapta. Luase o vioara si incepuse sa cante. M-am uitat descurazat la foaia cu versuri niciodata nu cantasem in fata cuiva. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:33 am | |
| Am cantat ceva vreme la vioara, pana mi-am dat seama ca nu ma auzeam decat eu. Tineam ochii inchisi, asa ca nu vedeam, da rmi i-am deschis si l-am vazut pe Hyunjung uitandu-se la o foaie pe care o tinea in mana. Ma intrebam daca nu cumva il intimidam sau ceva. Probabil erau versuri pentru ca nu tinea niciun instrument in mana. Am terminat melodia de la vioara si m-am dus la el. -Hyunjung... Scuze pentru faza din cabana... | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
Numarul mesajelor : 130 Data de inscriere : 22/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:35 am | |
| Aflasem de curand ca in acea tabara exista o sala de muzica. Am mers acolo pentru ca eram curios sa vad ce instruemnte erau. Eu cantam la vioara si la pian. Ambele instumente le-am facut de mic copil si imi placeau foarte mult. Cand am intra am avut o mare surpriza. Acolo erau Shiba, care canta la vioara, iar acest lucru m-a uimit, cu Hyunjung. Nu i-am bagat in seama. Mi-am plimbat privirea si am vazut in capatul salii un pian. M-am dus direct la el si m-amasezat pe scaun. Am inceput sa apas usot pe clape pentru ca desi nu-mi pasa, nu vroiam sa-l intrerup pe Shiba. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:38 am | |
| M-a speriat in momentul cand a ajuns langa mine si si-a cerut scuze. -Eh.. nu-i nimic.E vina mea! Eu ar trebui sa imi cer scuze asa ca : scuze. Apoi am zambit lasand foaia la o parte. Stiam sa cant si eu la instrumente : chitara si pian. Doar cele doua ma atrageau asa ca am incercat la scoala sa invat cat mai mult cu putinta.Apoi am ramas surprins cand am vazut ca Yeonwoo canta la pian. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:40 am | |
| Yeon Woo intrase in sala, dar nu l-am bagat in seama pentru ca trebuia sa-mi termin treaba cu Hyunjung. -Nu, nu, nu ai de ce. Scuze daca ti-am lasat o impresie proasta, nu stiu ce m-a apucat. Stiam ca nu avea sa mai fie atent la mine pentru ca intrase Yeon Woo in sala, dar tot trebuia sa imi cer scuze. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:47 am | |
| In scurt timp nu s-a mai auzit vioara. Am profitat si am icneput sa cant mai tare si mai cu pasiune. Iubeam pianul si mereu ma simteam bine si parca uitam de toate probleme si grijile cand cantam. Eram daor eu si pianul. Nu prea ma inetresa daca cei doi se uiau la mine sau nu. Continuam sa cant. Cand am terminat m-am uitat scurt la ei, apoi mi-am intors privirea in alta parte. Patreua sa vorbeasca ceva important. Nu vroiam sa-i intrerup. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:49 am | |
| -Ti-am spus e ok! L-am imbratisat si apoi m-am dus spre Yeonwoo lasand versurile pe o masa. Si cu un titlu mare asa pentru chiori:" Because i'm stupid". -Hyung! Nu stiam ca stii sa cant la pian! Am exclamat din toti plamanii. Chiar melodia era facuta pentru chitara si pian poate ca... | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:53 am | |
| Dupa ce m-a imbratisat, a zburat la Yeon Woo, iar eu am ramas acolo, uitandu-ma la ei. La dracu, ce naiba era cu mine? De ce ma enervam, de ce imi crestea tensiunea? Nu am vrut sa ii intrerup. Yeon Woo canta la pian. Aveam noroc pentru ca de mic mi-a placut muzica si mereu am vrut sa invat cat mai multe instrumente, asa ca stiam sa cant bine la mai multe. Noroc ca erau trei piane in camera, asa ca m-am asezat la unul care era destul de departe de ei, sala fiind foarte mare, si am inceput sa cat o melodie compusa de mine. Nu era cine stie ce, niciodata nu m-am considerat un compozitor bun, dar imi placea s-o cant. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 6:57 am | |
| M-am uitat la Hyunjung. -Mda... pian. Nu e important. Te rog sa-ti reiei comversatia cu Shiba. N-am vrut sa va intrerup. Mi-am pus din nou degetele pe clapE. Nu vroiam sa cant ceva anume. Parca imi pierise tot cheful si toata vlaga. Priveam fix suportul pentru partituri din fata mea. Am auzit o melodie cantata la alt pian. Stiam cine canta. Am ascultat atent toata melodia. Shiba a avut cateva scapari. L-am asteptat sa termine. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:03 am | |
| M-am indreptat din nou trist spre versurile mele am luat foaia si am citit titlul. -Because i'm stupid! Ye i am! That's me! Am scos alta foaie si am inceput sa scriu un alt cantec tot de dragoste desi nu stiam eu ce e aia.. I-am lasat in pace vazandu-mi de versuri care chiar curgeau iar de data asta am ales titlul "do you know".. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:03 am | |
| Dupa ce am termiant melodia, mi-am dat seama ca fusesem varza. Adica o cantasem bine, dar nu era ea in sine prea grozava. M-am gandit ce melodie as putea canta in continuare, o melodie care sa nu mai fie compusa de mine. Una frumoasa, pe care stiam sa o cant. Dar nu-mi venea nimic in minte pentru ca imi venea sa iau basul si sa cant. In acel moment imi venea sa schimb toate instrumentele, sa cant la toate. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:13 am | |
| Hyunjung a plecat cu coada intre picioare de langa mine, iar eu m-am dus la Shiba. -Ai avut cateva scapari, am icneput direct. Dupa prima parte a melodiei ar fi trebuit sa bagi un la in loc de sol. Ar fi sunat mult mai bine, iar finalul.. a scartait putin. In locul tau as fi facut altfel. Mda... mereu criticam s bagam de vina cand cineva gresea. -iar la partea asta, am apasat pe clape pentru a-i arata partea, mergea putin mai trist, nu crezi? | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:16 am | |
| Yeon Woo venise la mine si incepuse sa ma critice. Da! In sfarsit, turuia! Am zambit. -Da... Ar fi mers mai bine. Eu am compus asta si... nu sunt un bun compozitor. ia arata-mi cum ai fi facut tu, i-am spus, ridicandu-ma de pe scaun si lasandu-l pe el. In mod normal, nu-mi placea sa fiu criticat asa, dar nu aveam chef sa ma cert cu el. Pur si simplu, nu parea genul de om cu care ai vrea sa te certi. In plus, stiam foarte bine ca eram varza la compus, asa ca l-am lasat. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:17 am | |
| M-am indreptat spre ei sa ii intreb daca i-ar deranja faptul ca voi canta si eu un pic. - HM var deranja daca as canta si eu un pic, din voce si pian ma refer. Am asteptat raspunsul strangand cele doua foi caci terminasem ce-a de-a doua melodie. Alesesem pianul pentru ca suna mult mai bine decat cu chitara. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:21 am | |
| -Nu, normal ca nu. Vezi ca mai sunt doua piane, i-am spus. Doar nu avea de gand sa se bage peste noi si sa il dea pe Yeon Woo la o parte. Chiar vroiam sa imi arate cum as fi imbunatatit melodia. Totusi, eram curios in legatura cu talentul lui Hyunjung, ma itnrebam cum canta la pian. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:28 am | |
| M-am asezat in locul lui si mi-am asezat degetele pe clape. Am inchis ochii si am icneput sa cant. Nu stiam la perfect melodia, dar incercam sa-mi amintesc notele. Am corectat acolo unde i-am spus. Acum, dupa parerea mea, melodia suna cu totul altfel si mult mai bine. -Sper ca nu te-ai suparat sau ceva. Era doar o observatie, i-am zis si m-am ridicat de pe scaun, apoi m-am indreptat spre celalalt pian. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:29 am | |
| Am inceput sa rad doar nu ma suiam peste ei ca sa cand tocmai la pianul ala! - Stiu sunt destul de mari ca sa le pot vedea. Si mersi! Am luat o gura de aer si am inceput sa rad. Am decis sa cant prima mea melodie.Si am inceput... "Nae meoriga neomuna nappaseo/I’m really, very foolish neo hanapakke nan moreugo/I know of no one other than you tareun sarameun pogoittneun neon/you’re looking at someone else ireon naema-eumdo moreugettji/yet you have no idea of my feelings like this neoui harue naran eoptgettji/I won’t be in your days tto chu’eokjoch’a eoptgettjiman/I won’t be in the memories either, however neoman paraman pogoittneun nan/only you, I looked only at you chakku nunmuli heureugoisseo/and the tears keep coming neoui dwaetmoseubeul poneungeotdo nan haengbokiya/As i watch you walking past, I’m still happy ajik naui ma-eumeul mollado/even yet you still don’t know my heart kkeutnae seuchideusi kado/I should stop this and go niga neomu pogosip’eun nalen/I really want to see the day neomu kyeondigi himdeul naleneun/I’m withstanding the pain each day neoreul saranghanda ipgae maemdola/“I love you” is playing on my lips honja dasi tto CRYING FOR YOU/Alone once again, crying for you honja dasi tto MISSING FOR YOU/alone once again, missing for you[ss501 - because i'm stupid] "
Pianul si vocea mergeau mana in mana la un momentdat lacrimile au inceput sa se scurga usor pe obraz cazand pe clape. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:39 am | |
| Mda, doar o observatie... Ce avea Hyunjung? Dupa intrebarea lui, parea ca vroia exact la pianul acela, de-aia i-am zis ca mai erau alte doua. Iar Yeon Woo nici nu mi-a lasat timp de replica. M-am dus la el. -Hei. Nu m-am suparat, dar nu am retinut tot ce ai facut. De ce se grabea asa? Cum sa retin absolut tot, doar ascultand melodia? De parca eram urmasul lui Mozart. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:51 am | |
| -Nu e nimic. Am sa-ti scriu pe o foaie. Am ascultat melodia pe care a cantat-o Hyunjung. Chiar se pricepea. Am inceput din nou sa cant. Era prea plictisit si trebuia sa-mi recapt forta. Nu l-am mai bagat in seaman ep Shiba. Vroiams a cant si sa fiu lasat in pace. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 7:51 am | |
| Dupa ce terminasem incepuse sa lucrez la coloana sonora pentru a doua melodie. Insa iar aveam durerile de cap care nu ma lasau sa ma concentrez. Am decis sa iau o mica pauza pentru a-mi reveni. Am lasat capul sa cada pe spate inchizand ochii si ne mai auzind nimic precum un zombi surd. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Mier Dec 23, 2009 9:11 pm | |
| Muzica, cel mai bun refugiu al omului. Am intrat in sala, i-am observat pei cei 3 baieti pe care i-am intalnit in cabana. M-am dus intr-un colt, incercand sa trec neobservata. Am luat o chitara si am inceput sa zdrangam la ea o melodie care imi placea mult de tot: Again-Flyleaf. Speram sa nu fac galagie si sa nu ma bage careva in seama | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Joi Dec 24, 2009 3:45 am | |
| Deodata m-am trezit auzind cantand o chitara, imi placea cum suna, am deschis ochii apoi am cautat persoana ce canta la ea, era chiar fata blonda ce venise la noi in cabana... Am asteptat ultima nota. Era greu sa nu apreciezi melodia. Si imi dadea si iedi de coloana sonora pentru versurile mele. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Terapie prin muzica Joi Dec 24, 2009 4:18 am | |
| Am terminat melodia. Sper ca nu m-a auzit nimic. Am ridicat privirea si am observat tipul din cabana care se lovise. Imediat am lasat ochii in jos. Nu-mi venea sa cred ca se uita la mine!Plus ca ma mai si auzise. La naiba!Niciodata nu m-am considerat o buna chitarista! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Terapie prin muzica | |
| |
|
| |
| Terapie prin muzica | |
|