Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Focul de artificii (inchis in 2 zile)

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

Focul de artificii (inchis in 2 zile) Empty
MesajSubiect: Focul de artificii (inchis in 2 zile)   Focul de artificii (inchis in 2 zile) EmptySam Dec 26, 2009 3:10 am

Toata lumea avea treaba. Femeile aranjau mesele, barbatii locul artificiilor. Incepuse sa ninga; imi placea ninsoarea, era linistita. M-am aruncat in zapada si am inceput sa fac ingerasi. Dar femeile mi-au atras atentia ca nu e frumos din partea unei secretare a directorului. M-am ridicat si am inceput sa ajut.

Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 26/12/2009
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Focul de artificii (inchis in 2 zile)   Focul de artificii (inchis in 2 zile) EmptySam Dec 26, 2009 3:17 am

Ma uitam in jurul meu,privindui pe diferiti barbati care incercau sa se hotarasca asupra artificilor.Cum auzisem de focul de artificii,m-am oferit ca voluntara asa ca am inceput sa le ajut pe celelalte femei sa aranjeze mesele,in timp ce o priveam pe blonda pe sub sprancenele subtiri. De data aceasta nu imi mai era frig si avusesem grija sa ma imbrac mai bine. Eram imbracata intr'un pulover alb,pe gat si o gustita neagra scurta,pe dedesubt avand o pereche de strampi grosi crem,si o pereche de ghete maron lungi pana la genunchi. Nu era mare diferenta,insa cel putin...acum nu-mi mai era frig,de-ocamdata.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

MesajSubiect: Re: Focul de artificii (inchis in 2 zile)   Focul de artificii (inchis in 2 zile) EmptySam Dec 26, 2009 3:38 am

-Ah, Ayumi, ce frumos din partea ta sa dai o mana de ajutor, i-am spus fetei. Chiar era frumos sa faca asta, mai ales ca putea sa nu o faca. Am mai aranjat cateva scaune, apoi am plecat sa aduc cateva paturi. Femeile ma tot trimiteau peste tot.
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

MesajSubiect: Re: Focul de artificii (inchis in 2 zile)   Focul de artificii (inchis in 2 zile) EmptySam Dec 26, 2009 3:41 am

-Umm..mersi.
Apucasem sa'i raspund repede,vazand'o apoi ca pleaca.M-am hotarat sa o ajut nitel asa ca am mutat cateva mese si am inceput sa alerg in spatele ei,ajungand'o din urma.Mi-am pus mana pe umarul ei,zambareata.
-Hey! Stai ca o sa te ajut si eu.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

MesajSubiect: Re: Focul de artificii (inchis in 2 zile)   Focul de artificii (inchis in 2 zile) EmptySam Dec 26, 2009 3:43 am

-Ah, multumesc. Chiar era draguta. Daca vrei poti aseza canile pe mese. Ce tare, cani special facute cu inscripitia "WC". "WC"? Lol, nu cred ca o sa beau cu asa ceva, asta daca nu cumva vreau sa stau numai la baie. Ce oameni prosti, auzi tu, "WC", am continuat eu amuzata de incident
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

MesajSubiect: Re: Focul de artificii (inchis in 2 zile)   Focul de artificii (inchis in 2 zile) EmptySam Dec 26, 2009 6:51 pm

Am inceput la randul meu sa rad.Chiar avea dreptate, de ce ai putea sa bei dintr'o astfel de cana?Bine,bine..pentru mine asta insemna decat daca nu vrea careva sa fomite in timp ce'si savureaza cina.Noroc ca eu nu faceam parte din acei "careva". Am luat cateva paturi in brate.Nu mai vedeam absolut nimic,chiar ma miram cum mai stateam in picioare in acel moment.
-Umm...astea unde le punem?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Focul de artificii (inchis in 2 zile)   Focul de artificii (inchis in 2 zile) Empty

Sus In jos

Focul de artificii (inchis in 2 zile)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Tabara :: Cabanele-
Mergi direct la: