Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Praf peste tot

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 22/12/2009
Varsta : 30

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:10 am

Era o zi ca oricare alta. Plictisitoare. M-am saturat sa stau in camera cu idiotii aia asa ca am decis sa inspecterz cabana. Era destul de mare si foarte bine dotata. Cand am urcat la etaj, pe tavan am observat o usa. Stiamc a ala era podul. Am ranjit. Un loc perfect pentru a fi singur. Am facut rost de o scara si am rucat. Am ramas uimt cand am vazut ce era acolo. Erau faorte multe paturi si cutii. Am aprins lumina si m-am uitat mai atent. Desi era un pod nenorocit, lucuruile de acolo au fost aranjate fumos. M-am uitat in cutii. Toate erau pline cu lucruri vechi. Am cautat mia atent si am gasit nsite carti. Erau cam prafuite, dar imi faceau cu ochiul. Cand m/am asezat pe unul dintre paturile de acolo, un strat gros de praf si-a facut aparitia si m-a facut sa tusesc. Eram alergic la praf.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:15 am

Stateam in pat si citeam, cand am auzit ceva zgomote de sus. Am iesit din camera. Ce naiba se auzea? Se auzea de parca cineva era pe acoperis. Am ascultat bien sunetele si am incercat sa le urmaresc. Veneau de undeva de sus. La un moment dat, am ajuns in fata unei usi. Am deschis-o si mi-am dat seama ca zgomotele veneau din pod. Am urcat pe o scara deja pusa acolo si am ajuns in pod. Acolo l-am gasit pe Yeon Woo care tusea foarte rau. M-am dus imediat la el si l-am batut putin in spate.
-Esti bine?
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:25 am

-Da, n-am nimic, i-am zis dupa ce m-am calmat putin. Ce faci aici?
Am mai tusit de cateva ori. Ma enerva praful. M-am asezat pe pat si am continuat sa-l prievsc pe Shiba. Arata foarte bine in ziua aceea. Mi-a venit sa zambesc, dar m-am abtinut.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:28 am

-Te-am auzit si... De fapt, am auzit ceva de sus si am venit sa vad ce e.
Ma bucuram ca eram singuri si aveam de gand sa ma dau putin la el.
-Tu ce faci aici? am zambit.
L-am analizat din cap pana in picioare, probabil a observat asta, probabil stia ce avaem de gand in continuare, dar nu-mi pasa.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:38 am

Cunosteam prea bine zambetul acela, Stiam ce avea de gand.
-Ehm... nimic special.
Intr-adevar nu faceam nimic. Imi ocupam timpul cu ceva.
-De fapt, aveamm de gandsa citesc, i-am zis, aratandu-i cartea pe care o tineam in mana.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:40 am

Am luat cartea din mana lui si am pus-o in spatele meu, apoi m-am apropiat foarte tare de el.
-Mai tii minte cand mi-ai spus ca o sa fii afectuos cu mine?
Nu l-am lasat sa imi raspunda pentru ca imediat l-am sarutat, punandu-mi mana pe obrazul lui. Speram sa nu ma impinga. Adica era o ocazie perfecta. Eram singuri, nu faceam galagie, usa o inchisesem si nu stia nimeni de pod. Chiar puteam sa facem asta.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:48 am

N-am apucat sa-i mai zic ceva pentru ca imediat m-a sarutat. Imi aminteam perfect cand i-am spus ca aveam sa fiu mai afectuos cu el. M-am conformat. I-am raspuns la sarut si l-am tras spre mine. Daca tot avea chef de mine de ce sa nu o faca? Euoricum nu aveam nimic de pierdut si cred ca nici el.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 6:55 am

Ciudat, dar nu avea nimic impotriva. Asta era bine. Mi-am permis sa il intind pe canapea si sa ma pun peste el, intre picioarele lui. Am continuat sa ii sarut buzele, dar dupa un timp mi-am strecurat limba in gura lui si i-am indemnat-o pe-a lui sa se joace cu a mea.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 7:02 am

M-a intins pe canapea, iar el peste mine. Continua sa-mi sarute buzele, dar nu a facut-o pentu mult timp pentru ca am inceput sa ne sarutam cu limba. I-am raspuns la sarut. Imi era greu sa fiu afectuos cu el. In mod normal l-as fi indepartat de mult, dar trebuia sa fac ec am promis. Miam strecurat mainile sub bluza luis i i-am mangaiat spatele.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 7:17 am

Mi-am coborat buzele pe gatul lui, sarutandu-i-l, ajutandu-ma si de limba. La un moment dat, m-am ridicat putin de pe el, ca sa ii deschei nasturii de la vesta. Dupa ce i-am descheiat, am trecut la camasa. Doamne, da' multi nasturi mai avea!... Deja ma plictisisem eu. Dupa ce i-am desfacut toti nasturii, i-am dat la o parte de pe piept vesta si camasa, desi nu i le-am dat jos. Nu vroiam sa pierd timpul. Am continuat sa il sarut, coborand spre piept. I-am lins si i-am muscat sfarcurile, sperand ca asta sa il excite, sa ii dea cativa fiori macar.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 7:30 am

A inceput sa-mi sarute gatul, ajutandu-se si de limba. Trebuie sa recunosc sa se pricepea foarte bine. S-a ridicat de pe mine si a inceput sa-mi desfaca nasturii de la vesta, apoi pe ceid e la camasa. M-am uitat la fata lui. Se saturase sa tot desfaca pe nasturi. Cand a terminat, a incpeut sa ma sarute din nou, coborand spre piept. Mi-a lins si muscat sfarcurile. Am inchis ochii pentu ca am simtit cativa fiori placuti. Vroiam mai mult pentru ca incepea sa-mi placa. Nu eram un salbatic, dar cand cineva incepea sa ma excite, preferam sa o duca pana la capat.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 7:33 am

Mi-am ridicat putin capul si am vazut ca isi inchisese ochi. Am zambit. Am presupus ca il excita. I-am mai muscat putin sfarcurile, apoi am coborat pe abdomen si l-am sarutat tandru, in timp ce ii desfaceam cureaua de la pantaloni. I-am desfacut-o si i-am deschis formoarul. M-am ridicat din nou si mi-am dat jos tricoul, apoi am continuat sa ii sarut abdomenul.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 7:42 am

Tipul ori avea experienta, ori avea experienta. Din doua una. Stia ce sa faca pentru a ma face sa simt fiori placut. De la piept, a coborat cu sarutatul spre abdomen. Mi-l saruta tandru. Cu una dintre maini mi-a desfacut cureaua de la pantaloni, apoi mi-a deschis fermoarul. Am inceput sa respir putin mai greu. Si-a dat jos tricoul, apoi a continuat sa-mi sarute abdomenul. Ma gandeam ca ar trebiu sa-i fac si eu ceva, dar nu prea stiam ce. Mi-am zsi sa-l mai las putin sa-mi faca ce vroia.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyDum Dec 27, 2009 7:47 am

M-am oprit si i-am scos pantalonii pe care i-am aruncat undeva langa canapea. Eram foarte curios sa il aud gemand, asa ca i-am masat putin penisul prin boxeri, in timp ce ii sarutam coapsele foarte aproape de punctul lui sensibil. Stiam ca nu avea sa faca si el ceva curand, dar nu ma deranja, atata timp cat stiam ca o va face.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 4:03 am

Cand mi-a scos pantalonii am simtit un val rege care imi invaluia trupul. Mi se facuse putin frig, dar stiam ca nu avea sa dureze mult. Shiba a inceput sa-mi maseze penisul prin boxeri. Imediat am inchis ochii si mi-am lasat si mia tare capul pe spate. Am simtit cu fiorii puteau stpanire pe trupul meu. N-am reusit sa ma mai atin. Am gemut. Saruturile pe care mi le dadea pe copase ii faceau treaba mai usoara. Continuam sa-m tin ochii inchisi, gemand. Incercam sa nu p fac foarte tare pentu ca ne-ar fi putut auzi oricine.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 5:46 am

Yeon Woo incepuse sa geama, ceea ce mi-a dat cativa fiori. Chiar imi placea sa-l vad asa, gemand, cerand mai mult. I-am scos boxerii si i-am aruncat si pe ei peste pantaloni, apoi mi-am scos si eu bluza si m-am dus spre el, spre fata lui. I-am dat un sarut scurt, apoi l-am intrebat ranjind:
-Iti place?
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 6:26 am

Mi-a dat jos si boxerii. Ma simteam ntimidat pentru ca doar eu ramasesem fara nimic pe mine. M-am uitat la SHiba cand si-a dat jos bluza, apoi a venit spre mine, ranjind. M-a intrebat daac imi place. Ce-i puteam raspunde? Evident ca imi placea. Am dat din cap. Ce intrebare...
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 6:47 am

Am ranjit mai mult, apoi l-am sarutat putin pe gat, continuand sa ii masez penisul. Imi placea sa-l vad excitandu-se. M-am oprit, i-am gadilat putin testiculele, apoi am inceput sa i le ling si sa i le iau in gura. Ah, ce-mi placea sa-l ascult cum gemea! Speram chiar sa geama mai mult si mai tare pentru ca eram convins ca nu avea sa mi faca si el ceva care sa ma excite. Macar sa ma excit de la gemetele lui si masturbandu-ma putin.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 6:54 am

Mi-am inchis ochii si i-am strans. Tipul era bun. Imi placea la nebunie ce-mi facea. Stia cum sa ma satisfaca. Gemeam dinc e inc e ami atare, dar eram constient de doua lucruri: 1. trebuia sa-i fac si eu ceva pentur ca el isi dadea silinta, iar eu nu-i faceam nimic si 2. stiam ca daca gemeam mia tare ne putea auzi oricine. L-am mai lasat putin sama satisfaca. Eram hotarat sa-i fac si eu ceva.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 7:12 am

M-am oprit sa ii mai ling testiculele, i-am luat penisul, i l-am masat cateva clipe, apoi i-am muscat foarte usor capul, auzindu-l gemand. Chiar nu il mai vazusem pe Yeon Woo asa si fusesem de la inceput curios cum ar geme pentru ca nu mi-l puteam inchipui.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 7:18 am

Continua sa ma satisfaca.Eramexcitat de-a binelea. Fiorii continuau sa puna stapanire pe trupul meu. Erau din ce in ce mai puternici. Trebuia sa opresc asta. Nu-mi placea sa-l vad cum facea toata treaba.
-Shiba! Opreste-te!
M-am ridicat in fund si l-am apucat de umeri, apoi am ranjit.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot EmptyLun Dec 28, 2009 7:26 am

M-a oprit, s-a ridicat in fund si ma apucar ranjind de umeri. Probabil avea sa-mi faca si el ceva. In sfarsit... Era si timpul. Am ranjit si eu si l-am lasat sa-mi faca ce vroia. Ma intrebam ce avea sa faca si cum avea sa faca. Ma intrebam cat de tare avea sa ma excite.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Praf peste tot Empty
MesajSubiect: Re: Praf peste tot   Praf peste tot Empty

Sus In jos

Praf peste tot
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Tabara :: Podul-
Mergi direct la: