Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Lacul din mijlocul padurii

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 23/12/2009
Varsta : 30

Lacul din mijlocul padurii Empty
MesajSubiect: Lacul din mijlocul padurii   Lacul din mijlocul padurii EmptyJoi Dec 31, 2009 6:39 am

Ma plimbam prin padure cu vioara bucurandu-ma de aerul proaspat, tot mergand prin padure am dat de un lac, am stat si l-am privit pentru cateva clipe, ma gandeam ca mi-ar prinde bine o baie. Mi-am sprijinit vioara de un pom si am inceput sa ma dezbrac. Am ramas in lenjeria intima si am inceput sa intru in apa era destul de placut.
Sus In jos
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 26/12/2009
Varsta : 28

Lacul din mijlocul padurii Empty
MesajSubiect: Re: Lacul din mijlocul padurii   Lacul din mijlocul padurii EmptyVin Ian 01, 2010 8:25 pm

Deschisesem ochii,privind mai intai cerul.Stateam ascunsa-n iarba de mai bine de 2 ore,adormind chiar la un moment dat.M-am frecat cu podul palmei la ochi,ridicandu-ma apoi in capul oaselor.Am privit ceva timp in jurul meu,incercand sa ma ridic.
Sus In jos

Lacul din mijlocul padurii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: In afara taberei :: Padurea-
Mergi direct la: