Winter Camp Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!< |
|
| Showers | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Sarani *~Newbie~*
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 17/07/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 21, 2009 2:09 am | |
| Vroiam neaparat sa fac un dus, transpirasem mult prea mult. Mi-am luat inainte de a intra in baie un prosop, gel de dus, sampon, burete si un halat scurt pe care il foloseam des si acasa. L-am vazut pe Shiba tocmai iesind, dar am tacut pentru ca parea iritat.Cand am deschis usa i-am surprins pe Yume si Cassie vorbind. Cred ca avea un motiv. - Scuze de deranj.. Voi face un dus scurt. Am intrat fara alte argumente in baie. M-am dusat si am iesit doar cu un halat pe mine. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 24, 2009 4:52 am | |
| Yume se uita ranjind la Jiro. -E in regula, nu ne-ai deranjat. Discutam si noi... Inca se uita ranjind la ea. Avea un corp frumos, iar formele ii ieseau in evidenta. Era frumoasa tipa, nu gluma. -Jiro, ai mai fost in tabara pana acum? o intreba curios, inca ranjind. Jiro i se parea o tipa super tare si foarte curajoasa. Ii placea mult tatuajul de pe spatele ei, dar era prea fricos pentru a-si face si el unul Nu-i placea durerea. |
| | | Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 24, 2009 6:25 pm | |
| - Nu prea am mai fost in tabara. Nu imi permit sa las salonul de izbeliste asa. Plus ca am clienti fideli care vin la mine .... L-am privit putin jenata, incercand sa-mi acopar tatuajul de pe spate si formele care ieseau in evidenta. Nu imi placea feminitatea mea... | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 24, 2009 7:19 pm | |
| Yume chicoti. -Dar mai trebuie sa-ti iei si vacanta. Prea multa munca strica, iar clientii ar trebui sa inteleaga... Ranjea intr-una si o privea. -Jrio, nu trebuie sa te ascunzi. Ai un corp frumos, ar trebui sa profiti de el, iar tatuajul e superb. |
| | | Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 24, 2009 7:48 pm | |
| - Da... Ai dreptate... Momentan va avea grija de salon un prieten in care am incredere si care face si el tatuaje. M-am inrosit toata cand am primit cuvintele de lauda din partea sa... tatuajul meu era facut de Ama, era superb intradevar, dar putini il admirau si il apreciau. - Si merci ca imi admiri tatuajul... Prietenul meu, Ama, e foarte bun in meseria sa. | |
| | | Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Sam Iul 25, 2009 4:48 pm | |
| -Super..., ii zise Yume uimit. Esti foarte curajoasa. Mie imi e frica si de acul de la injectie. Ce penibil... Yume era chiar fascinat de tatuajul lui Jiro si de curajul ei. I se parea aiurea ca unui baiat sa-i fie frica de ace.Bine....de ace mai merge, dar de intuneric? Era si mai penibil. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Showers | |
| |
| | | | Showers | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|