| Cantina | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cantina Vin Iul 10, 2009 4:48 am | |
| off: noi la topicu' asta suntem cu o zi in urma si incerc sa inchei ziua:)) on: -Eu zic sa o lasam pe maine. Nu stim daca va mai pica curentul sau nu. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Vin Iul 10, 2009 5:01 am | |
| off: ai dreptate:))
-Aaa...bine. O lasam pe altadata. Deci? mergem? |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cantina Vin Iul 10, 2009 5:10 am | |
| -Da. Shiba il apuca delicat pe Yume de incheietura si pleca impreuna cu el spre cabana. off: gata, acu, incepeti urmatoarea zi. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cantina Mar Iul 14, 2009 4:06 pm | |
| off: era vorba despre mine...:))...
Cassie veni sa manance. Avea bratul bandajat. Se aseza la masa si isi lua micul dejun. Nu mai era nimeni. Decat tipi mult mai mari ca ea. Se simtea vinovata de ceva. Se simtea neputincioasa...Vroia sa moara...nu mai isi dorea viata...Privi cutitul. Il apuca si il duse la vene. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cantina Mar Iul 14, 2009 4:22 pm | |
| Shiba intra in cantina si o observa pe Cassie, care era singura pe care o cunostea de-acolo. Se duse la ea si o observa cu cutitul in mana. Ii apuca rapid incheietura mainii si i-o indeparta de vene. -Ce naiba crezi ca faci?? | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Mar Iul 14, 2009 4:25 pm | |
| -Plec din lumea asta cruda...spuse ea incercand sa-i ia cutitul Nereusind sa il ia, lua o furculita. Lumea se uita la ei. -La ce va holbati?spuse ea cat sa o auda doar Shiba | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Mar Iul 14, 2009 5:37 pm | |
| Yume intra zambind in bucatarie. Era fericit ca nu mai plouase si afara era ov reme numai buna pentru distractii. Merse la tejghea, isi lua mancarea si doua ciocolate. Se asezae la cateva mese langa Cassie si Shiba pentru a nu-i vazuse. Isi savura linistit mancarea si se uita prin sala. Nu cunostea pe nimeni. Nasol. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cantina Mier Iul 15, 2009 5:06 am | |
| Shiba ii apuca ambele incheieturi si i le stranse, astfel incat Cassie sa dea drumul furculitei si sa nu mai apuce si alta "arma". -Cassie, nu stiu ce ai, dar faci un mare pacat. Oi fi eu ateu, dar stiu ca nu e bine si nici nu e nevoie sa faci asa ceva. Chiar daca te supara ceva, ast nu e o solutie. In viata trebuie sa treci prin toate. Daca viata ti-o trage, atunci zi merci ca nu mori virgina! O privea cu o fata serioasa, hotarata si spera ca Cassie sa isi dea seama ca nu era bine ce facea. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Mier Iul 15, 2009 7:06 pm | |
| Toata lumea din sala isi intoarse privirile spre Shiba si Cassie. Vazand ca toti se uita se uita si Yume si il vazu pe Shiba care o strangea pe Cassie de incheieturi. Observase in mana ei cutitul si ramase mut. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 4:17 pm | |
| Cassie il privi pe Shiba fara sa aiba vreo expresie. -Tu nu ai trecut prin ce am trecut eu!ii spuse ea suparata. Incerca sa isi traga mainile dar degeaba | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 10:08 pm | |
| Yume merse la ei. cand o vazu pe Cassie cu cutitul casca, din nou, ochii cat cepele. -Ce naiba faci?? |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 10:25 pm | |
| Cassie se uita la el. Machiajul ei era totul negru. Nu ii raspunse. Si nu avea cutitul in mana. Se uita la Shiba si inghiti in sec | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 10:32 pm | |
| -Ce naiba se petrece aici? inteba Yume si se uita la Cassie, apoi la Shiba. Ati atras atentia tuturor. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 10:36 pm | |
| Cassie continua sa taca. Deja venea enervant gestul ei. Dar nu vroia sa le raspunda. Intr-un final reusi sa isi desfaca incheieturile din mainile lui Shiba. Se aseza pe banca si isi manca micul dejun. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 11:17 pm | |
| Yume se uita iritat lam ei. Nici unul nu-i raspunse. Se duse inapoi la masa si se puse sa manance. Nu-i placea sa nu fie bagat in seama. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 11:23 pm | |
| Cassie termina de mancat. Bau un pahar de apa. Se uita la ei. Ochii verzi ii ieseau in evidenta datorita creionului negru. Apoi puse paharul la loc. Unghiile ii era date cu oja alba, iar cu negru era desenata o floare pe fiecare unghie. Era imbracata cu un tricou verde decoltat, cu umerii goi, prins cu o bretea neagra si cu o fusta de blugi scurta prinsa si ea cu o curea lata, verde.
off: O_o" ce post lung :)) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 11:37 pm | |
| Yume manca si priovea in gol. Avea chef de o petrcere trasnet, dar nu le propuse nimic. Se gandea cat de bestial ar fi. Pe fata ii aparu un zambet. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 11:40 pm | |
| Cassie mai bau un pahar. Se uita la Yume -De ce razi? Dupa ce goli al doilea pahar se ridica | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 11:42 pm | |
| Yume se trezi din visare. -Ai zis ceva? N-am fost atent... |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 11:51 pm | |
| -Nu mai conteaza...cred...spuse ea trista...apoi privi cana ei cu cheia Sol...o lua si isi mai puse apa... -Cred ca o sa fac pesti in stomac...spuse ironica... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Joi Iul 16, 2009 11:56 pm | |
| -Haide..SPune-mi! Yume se uita la cana ei. Ii placea foarte mult cum era desenata cheia sol. -Te roog, ii zise pe un ton rugator. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Vin Iul 17, 2009 12:06 am | |
| -Te intrebasem de ce razi...spuse ea... Se aseza pe scaun/banca si nu mai vorbi nu niciunul...statea si se uita trista la cana. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cantina Vin Iul 17, 2009 12:33 am | |
| off: ala ti se pare tie post lung? te invit pe funny-fantasy sa vezi acolo posturi adevarate, nu viermisori d-astia ca aici. on: Shiba isi afundase privirea in mancare. Nu voia sa ii spuna lui Yume ce seintamplase. Era treaba lui Cassie si daca ea nu voia sa ii spuna, atunci nici el nu o va face. Observa ca Yume incepu sa zambeasca. Nu baga in seama neatentia lui Yume la intrebarea lui Cassie. -Ce-i Yume? La ce te gandesti? off: asta e un post foarte scurt, asta pe care l-am dat eu acum. te simti nasol daca postezi asa de putin acolo, dar ma rog, nu se ia nimeni de tine, logic. Userii sunt obisnuiti sa scrie mult. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cantina Vin Iul 17, 2009 12:39 am | |
| Cassie se uita la ei. Lua o prajitura sa manance. Isi plimba privirea de la unul la altul. Ochii ei verzi nu exprimau nimic. Inimi ii batea cand cu putere, cand regulat. Ofta din cand in cand, dar nu vroia sa vorbeasca...
off: O___O" wow... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cantina Vin Iul 17, 2009 12:44 am | |
| -De ce rad? Aaaa...nesemnificativ. Mi-am imaginat ceva, zise chicotind apoi merse sa isi ia o ciocolata. Avea novie. Trebuia sa se calmeze. Isi facea loc printre mese si ajunse la tejghea. Se uita dupa ciocolata lui preferata dar nu o gasi. -Ce naiba?!?! striga el nervos. Imi vreau ciocolata.... Yume se intoarse la masa dezamagit. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cantina | |
| |
|
| |
| Cantina | |
|