| Let's go to swim! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Let's go to swim! Mier Iul 08, 2009 5:21 pm | |
| Atunci o picatura de ploaie se prelinse pe fruntea fetei. -Ohhh....m-a picat :)) | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Let's go to swim! Mier Iul 08, 2009 8:09 pm | |
| Mai tarziu, dupa ce ploaia se opri Shiba [iar era sa zic "Gackt" :))] veni inapoi la lac, se dezbraca de haine si intra rapid in apa. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 4:39 am | |
| Undeva mai departe de locul in care inota Shiba, Yume arunca cu pietre in lac. Profita ca nu e nimeni si putea exersa in liniste. -Haide! Poti si mai mult de atat!!! isi repeta el cu voce tare. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 4:43 am | |
| Shiba observa pe cineva pe mal si iesi din apa. In urma lui lasa o dara de picaturi de apa. El era ud, iar corpul lui stralucea in razele soarelui. Se aseza langa Yume, dar nu inainte sa illase sa ii admire putin trupul bine facut. -Ce faci aici? zambi el. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 4:48 am | |
| Yume scapa piatra din mana si se intoarse speriat. -M-ai speriat, ii zise razand. Pai ce sa fac...arunc cu pietre-n lac ca si copii de 2 ani |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 4:57 am | |
| -Si ce? Est asa de dulce cand faci chestii de-astea, zambi Shiba, asezandu-se langa el. Deci te descurci mai bine? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 5:02 am | |
| -Da.Cred ca da, dat toul se datoreaza tie, ii spuse Yume zambind satisfacut si se aseza langa el. Ti-ai facut ceva la par?, il intreba Yume uimit. Iti sta foarte bine!! |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 5:40 am | |
| -Vai, multumesc, spuse Shiba mandru. Mi l-am dat cu fixativ, atata tot. Fixatvul asta e colorat, da parului tau nuante albastrui. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 5:43 am | |
| -Ce frumos!! exclama Yume. Imi place la nebunie cum arati. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 6:02 am | |
| Shiba zambi emotionat. -Da? Ma bucur, multumesc. Si tu arati bine. Esti... pufos, continua Shiba chicotind. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 6:04 am | |
| Yume se uita la el apoi il intreba -De cat timp canti la chitara? |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 6:09 am | |
| -Din clasa a 6a. M-am dus la insistentele mamei, dar uite ca mi-a prins bine. Acum iubesc chitara. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 6:16 am | |
| -Cat noroc pe tine. Eu am invatat, in mare parte, singur. Mi-a luat destul de mult sa invat. Si de multe ori cedam si n-avea cine sa ma sprijine. Eram distrus. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 6:18 am | |
| -Ah, daca eram eu acolo, te-as fi batut la cap sa continui. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 6:23 am | |
| -Dar am continuat. Am gasit vointa si uite-ma! Cant la chitara. Sunt mandru de mine!! |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Joi Iul 09, 2009 11:59 pm | |
| -Da, canti foarte bine, Yume. Si eu sunt mandru de tine, ii zambi Shiba. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 12:09 am | |
| -Multumesc, ii raspunse Yume cu un zambet pana la urechi si isi indrepta privirea spre lac. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 4:50 am | |
| Shiba ii privea parul blond si isi dadu, brusc, seama de ceva: -Idiotule, iar te-ai facut cu placa?! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 5:03 am | |
| Yume se prefacu ca nu il auzi. Ce avea daca isi intindea parul cu placa? Ii placea cum ii statea desi era constient ca isi distrugea parul, dar era parul lui nu al lui Shiba. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 5:11 am | |
| -Hey, cu tine vorbesc! De ce ti-l tot intinzi? Nu pricepi ca esti bunoc si fara? Arati extraordinar! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 5:16 am | |
| -Ai zis ceva? il intreba Yume uitandu-se indiferent la el. Avea chef sa-l tachineze putin. Un suras malefic ii aparu pe buze. -Mie nu-mi place. Eu il vreau asa. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 5:26 am | |
| -Haide, Yume, termina. Am vazut cum iti sta cu parul normal si arati asa de bine!... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 5:28 am | |
| -Nu! Mie nu-mi place. E prea ondulat. Yume incepu sa chicoteasca si nu mai zice nimic. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 5:38 am | |
| Shiba il apuca de umeri si il tranti pe nisip. Se puse peste el, dar nu se intinse. -Nu-ti mai dau drumul! ranji el. Al meu esti! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Let's go to swim! Vin Iul 10, 2009 5:47 am | |
| Yume se uita cu niste ochi mari la el. Spera sa nu-l gadile. Se uita rugaor la el apoi ii zise -Si? Ce-mi vei face? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Let's go to swim! | |
| |
|
| |
| Let's go to swim! | |
|