Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hallelujaaahh!!:))

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

Hallelujaaahh!!:)) Empty
MesajSubiect: Hallelujaaahh!!:))   Hallelujaaahh!!:)) EmptyMier Iul 08, 2009 5:53 pm

Hi Hallelujaaahh!!:)) 373888
Ma numesc Azaria ...O_o"..imi puteti spune Kat, Cassie, Lora, Cryss, Azy, ma rog :))...de preferat Kat^^
Am 13 ani...14 ii fac luna asta pe 17 8D...
Imi plac hainele colorate, jeleurile, cookies XD, HAYLEY :X...
Sunt un racushor dracushor >:)...sunt incapatanata, visez la maimute roz pe tavane, si I believe in dreams. XD
Cred ca ar trebui sa fiu dusa la spitalul de nebuni, mai ales dupa ce am scapat de la zoo :))
Cele mai bune prietene ale mele :Diana si Alexandra [din viata reala:))]si de pe net: Anna, Ely, Isabelle, Ashley [i-am luat dupa cum mi i-am amintit :))]
Ascult:
*PARAMOOOORE :X, my sweet love :X
*Flyleaf Hallelujaaahh!!:)) 39784
*Miley Cyruuus Hallelujaaahh!!:)) 514250 ...Fly on the wall XD
*Pussycat dolls
*Ri-rihanna :))
*Avril Lavigne...
*etc...ce gasesc pe Kiss sau Mtv :))
Imi place movul, blue-ul :D, rozul, verdeele :X ^^
Hmm...nu prea ma uit la anime...dar ar fi Bleach, Death Note...si ma rog...The melancholy of Haruhi :))

Ce sa mai zic?
Sunt amabila si politicoasa, dar daca ma enerveaza vreo persoana [de varsta mea evident :))] i-o zic verde-n fata...^^...urasc cand mi se cere sa fiu copiata la teze sau teste...imi place clasa in care am cazut...B XD
Ehh...When I grow up i wanna be a star, i wanna be in movies :))...nee...vreau sa fiu ori cantareata [mai rar :))]sau regizor de filme ^^
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Varsta : 30
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

MesajSubiect: Re: Hallelujaaahh!!:))   Hallelujaaahh!!:)) EmptyMier Iul 08, 2009 7:02 pm

Hey, Azy! Io o sa iti zic Azy.
A, drumul spre faima e lung. De-aia nu visez eu sa ajung cn stie ce star, desi asta as fi vrut sa ajung, sa fiu intr-o trupa k si basista. Da' m-am mai gandit is nu ai nicio garantie ca te vei descurca bine de prima data. Trebuie sa ai ceva bani pusi deoparte in caz ca nu iti va iesi faza.
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Hallelujaaahh!!:))   Hallelujaaahh!!:)) EmptyMier Iul 08, 2009 7:05 pm

Stiu,...daca devin star o sa cad in bot....ca toate vedetele....adica multe abia se mai tin pe picioare=))
Mdah....oricum nu cred ca o sa ajung cine stie ce :))
Poate devin asistenta medicala :))
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hallelujaaahh!!:))   Hallelujaaahh!!:)) Empty

Sus In jos

Hallelujaaahh!!:))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Welcome smexy ppl XD :: Welcome-