Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

{Nyappy}{by Miku}

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 17/07/2009
Varsta : 30

{Nyappy}{by Miku} Empty
MesajSubiect: {Nyappy}{by Miku}   {Nyappy}{by Miku} EmptyVin Iul 17, 2009 5:56 pm

Yo yo yo... Eu sunt Miku'chan sau Milku... Sunt fata[sa nu credeti altceva]
Hobbyuri: Imi place sa cant la chitara[inca invat], scriu romane, desenez, fac fografii si voi incepe sa ma specializez in arta tatuajelor {Nyappy}{by Miku} 78871
Ce urasc? Pai pitzipoancele in mod special {Nyappy}{by Miku} 614981 Sunt fata din umbra cu castile in urechi mereu gata sa omoare o steaorfa [scuze de limbaj] {Nyappy}{by Miku} 550671
Ce iubesc? Sa rad, sa fiu fericita, sa-mi ajut prietenii. Dar am si o parte trista, ce uraste viata, atunci cand melancolia ma cuprind si constat ca totul e in zadar.
De citit citesc... Prefer autorii straini[japonezi] care scriu in deneral despre actuala lume mondena si actualele ispite pentru adolescenti.
ce sa mai spun? {Nyappy}{by Miku} 414223 AAa.. Da.. Filmele in general care imi plac sunt dramele koreene, filmele despre lumea antica a japonezilor si cele romantice in care apar mici idile.
Nu mai stiu>.>" Daca aveti intrebari punetile {Nyappy}{by Miku} 607884
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

{Nyappy}{by Miku} Empty
MesajSubiect: Re: {Nyappy}{by Miku}   {Nyappy}{by Miku} EmptyVin Iul 17, 2009 6:43 pm

Hi, Miku.
Vai, da' cine nu uraste pitzipoancele?
Si mie imi plac cartile si filmele japoneze.
Well, welcome, sper sa te distrezi!
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Vizitato
Vizitator

{Nyappy}{by Miku} Empty
MesajSubiect: Re: {Nyappy}{by Miku}   {Nyappy}{by Miku} EmptyVin Iul 17, 2009 6:56 pm

Welcomr Miku. Ti-ai facut o descriere foarte lunga:)) Cum a zis si Delia , cine nu uraste pitzipoancele?:))
Nimic de intrebat. HAVE FUN.
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 17/07/2009

{Nyappy}{by Miku} Empty
MesajSubiect: Re: {Nyappy}{by Miku}   {Nyappy}{by Miku} EmptyVin Iul 17, 2009 7:04 pm

{Nyappy}{by Miku} 293455 Multumesc mult! ^^ Incepe sa imi placa forumul asta deci ma transform intr-un hiper-activ de copil {Nyappy}{by Miku} 17210 . Uhu.. abia astept sa intru calumea in Rpg {Nyappy}{by Miku} 114141
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

{Nyappy}{by Miku} Empty
MesajSubiect: Re: {Nyappy}{by Miku}   {Nyappy}{by Miku} EmptyVin Iul 17, 2009 10:37 pm

Welcome Miku ^^
Have fun...si thankies pt forum XD
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Continut sponsorizat

{Nyappy}{by Miku} Empty
MesajSubiect: Re: {Nyappy}{by Miku}   {Nyappy}{by Miku} Empty

Sus In jos

{Nyappy}{by Miku}
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare