Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Important: Reguli noi Sam Iul 18, 2009 1:19 am | |
| Deci, Kat m-a pus admina. Va avertizez ca sunt stricta si nimeni nu va fi scutit. In topicul celalalt e prea mult off topic, asa ca voi deschide unul nou in care voi relua toate regulile. Acesta va fi bloca. Daca aveti itnrebari sau nelamuriri, postati in acel topic.
1. Fara off-topic. Daca chiar vreti sa spuneti ceva, faceti-o, dar sa nu se intinda discutia in off pana in panzele albe. 2. Fara spam. Trebuie sa postati mesaje de cel putin trei randuri, altfel vor fi sterse. Cele trei randuri nu se bazeaza pe de cate ori apasati tasta "enter". Trei randuri trebuie sa fie complete, puse cap la cap. E pentru binele vostru, ca sa invatati sa va exprimati, asa ca sa nu aud un scancet. 3. Fara clone. Fiecare user va avea un singur cont si numai unul. Userul care va fi prins cu asa ceva, va primi ban permanent. 4. Nu injurati si nu va injurati. Este permis sa injurati in acest gen: "Ce dracu faci?", dar nu aveti voie sa injurati userii. Daca o faceti, veti primi 1 warn. 5. Nu folositi limbaj de mess. Scrieti totul complet, fara prescurtari. Incercati sa puneti cratimele si semnele de punctiatie asa cum trebuie. 6. Doar adminii au voie sa scriu cu culoarea rosu pentru a putea atentiona userii. 7. Nu aveti voie sub nicio forma sa folositi emoticoane in RPG. Le folositi in afara acestuia
Deocamdata atat. Voi mai reveni daca imi mai amintesc ceva sau daca mai e ceva de spus. Problema voastra cea mai mare (a majoritatii) va fi ca trebuie sa postati cel putin 3 randuri complete (mie mi se par asa de putine 3 randuri...), dar credeti-ma este mult mai bien asa.
Specific si altceva. La 10 warn-uri, primiti ban. Eu zic ca e foarte mult si ca regulile sunt foarte usor de respectat.
Ultima editare efectuata de catre Shiba-san in Sam Dec 26, 2009 10:46 pm, editata de 4 ori | |
|
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Important: Reguli noi Sam Iul 18, 2009 6:52 pm | |
| Regula noua. Am observat pe multe forumuri ca la jocuri exista posibilitatea ca userii sa posteze unul dupa altul, dar doar doua persoane. Asa ceva nu este acceptat. Trebuie sa dam ocazia si altora sa posteze. 7. Cand postati la un joc, asteptati sa posteze inca 2 useri dupa voi si aba apoi mai puteti posta. Cine incalca regula, nu va mai putea posta la jocuri timp de o saptamana. Cine a incalcat deja regula si i s-a dat restrictie sa nu mai posteze o saptamana, dar el inca posteaza, va primi doua warn.
Regula este luata de pe un alt forum, dar eu consider ca estefoarte buna si va veti obisnui cu ea in scurt timp. | |
|
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Important: Reguli noi Sam Iul 18, 2009 7:05 pm | |
| Userii care nu au acumulate 50 de posturi nu au voie sa posteze la Jocuri.
Am mai vazut regula asta si pe alte forumuri si mi se pare buna, deoarece unii userii nu posteaza decat la Jocuri. Ma rog...pe forumul asta nu e nimeni care face asa ceva.
| |
|
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Important: Reguli noi Dum Iul 19, 2009 4:02 am | |
| Va rog sa tineti seama de regula cu 50 de postari. La jocuri puteti posta, doar daca aveti minim 50 de postari. Inca nu stiu cum se pune restrictia, adica sa nu va lase forumul sa postati la jocuri daca aveti minim 50 de postari. Dar pana atunci, va rog sa respectati aceasta regula. Andy probabil nu a citit-o, dar voi da si o pedeapsa, incepand de acum. Cei care nu au 50 de postari si posteaza la jocuri de 2 ori, primesc un warn. | |
|
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Important: Reguli noi Mar Aug 04, 2009 3:33 am | |
| Regula noua:
Va puteti schimba personajul, dar doar odata la 4 luni ^^
| |
|
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Important: Reguli noi Dum Dec 20, 2009 9:37 pm | |
| Regula noua:
Pentru a nu fi nevoie sa va cautam mereu la Albume sau Fisa de inscriere, v-as ruga sa va puneti la avatar sau semnatura poze cu personajul vostru!
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Important: Reguli noi | |
| |
|