Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Schimbare personaj Mar Aug 04, 2009 3:36 am | |
| Deci, aici va schimbati personajul. Adminii va aproba schimbarea ^^
Deci forumularul: Nume&Prenume personaj vechi: Nume&Prenume personaj nou: Varsta personaj nou: Despre: Poza: | |
|
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Schimbare personaj Mar Aug 04, 2009 4:17 am | |
| Stai putin. Un user are dreptul sa isi schimbe personajul numai dupa doua luni petrecute cu personajul vechi. | |
|
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Schimbare personaj Mar Aug 04, 2009 5:24 am | |
| Dar am scris la reguli ca iti trebuie 4 ^^" Anyway : Nume&Prenume personaj vechi:Cassie Williams Nume&Prenume personaj nou: Kelly Clarkson Varsta personaj nou: 17 ani Despre: Kelly este o cantareata de muzica rock sau pop[ nush, nu imi dau seama] este egoista, impiedicata, dar petrecareata. Poza: Kelly | |
|
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Schimbare personaj Mar Aug 04, 2009 7:07 pm | |
| Femeie, ce-i cu imensitatea aia de poza? o.O Ti-am editat-o ca deforma pagina. | |
|
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Schimbare personaj Mar Aug 04, 2009 8:24 pm | |
| | |
|
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Schimbare personaj Mier Aug 05, 2009 5:20 am | |
| Inca ceva. Pentru a va crea un personaj nou, trebuie sa eliminati cumva personajul vechi. Astfel, el va fi in continuare cautat. Nu trebuie neaparat sa postati voi in locul personajului vechi, trebuie doar sa instiintati ceilalti useri de cum vreti sa scapati de el, prin ce metoda.
De exemplu, in cazul tau, anunta aici cum vrei sa scapi de Cassie ca sa stim, ca pot sa scriu eu cum a vazut-o Shiba pe Cassie ca face nu stiu ce sau ca s-a dus la Yume sa ii zica ca nu stiu ce i-a spus Cassie (de exempul, ca se cara din tabara sau nu stiu). | |
|
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Schimbare personaj Mier Aug 05, 2009 3:52 pm | |
| Aha, deci Cassie pleaca, pff XD si scuze de off, dar inainte sa scriu asta o fost un cutremur O_O" dar nu prea mare, doar s-a batait biblioteca un pic | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Schimbare personaj | |
| |
|