Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Abstract life

In jos 
3 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 23/12/2009
Varsta : 30

Abstract life Empty
MesajSubiect: Abstract life   Abstract life EmptyMier Dec 23, 2009 7:42 am

Am intart in sala de arte pentru a-mi reexersa talentul la desen, si artele mi-au placut defap mi-au placut toate cele 7 arte. Am luat o panza, acuarele, o paleta si o pensula. M-am pus in fata unei ferestre pictand ceva inteles sau neintels.. ceva mai la nimereala.
Sus In jos
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 26/12/2009
Varsta : 28

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptySam Dec 26, 2009 4:21 am

Priveam putin in jurul meu,dezorientata. Aproape uitasem de cat timp ajunsesem in acea sala. Am luat una dintre pensule incepand sa o misc usor pe suprafata panzei,acum patata de-un rosu sangeriu ce practic,aproape te hipnotiza.M-am oprit privind apoi culoarea.De-obicei imi placea sa-ncep cu schita,insa doream pentru prima data sa incerc ceva..total diferit,nou. Am privit din nou acel rosu sangeriu, in timp ce sala incepea sa mi se para din ce in ce mai goala,chiar daca era plina doar pe jumatate.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptySam Dec 26, 2009 8:33 pm

Pictura incepea sa ia contur insa parca totusi nu ma multumea de loc eram dezamagit de ea desi altul ar fi spus ca e superba si ca o sa ajunga in vro galerie.. M=aam uitat in jurul meu poate ca gaseam vro inspiratie .. insa nimic, am pus-o jos si am luat o panza noua incepand o alta pictura.
Sus In jos
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyDum Dec 27, 2009 7:42 pm

Luasem alta paleta in mana stanga,in timp ce am incercat sa mai deschid putin rosul acela,insa degeaba.Nu mi se parea nici'o diferenta.Am oftat prelung in timp ce mi-am inclinat usor capul intr'o parte,in timp ce pe buzele mele se conturase un mic zambet.Priveam spre fereastra,continuand sa misc usor varful pensului pe suprafata panzei,acum manjita aproape in totalitate.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 22/12/2009

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 4:37 am

Mi-am dat seama ca il ranisem pe Hyunjung cu comportamentul meu. NU stiu cum a reusit, dar m-a facut sa-mi para rau pentru asta. L-am cautat prin toata tabara pentru a-mi cere scuze, dar nu l-am gasit. Ultimul loc unde n-amc autat a fost sala de arte. Am intrat incet. Imediat mi-a sarit in ochi. Era acolop, pictand. Pe langa el am mai observat o fata. M-am indreptat incet spre locul unde picta Hyunjung si m-am pus in spatele panzei lui, asteptand. NU voriam sa-l deranjez.
Sus In jos
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 6:24 pm

Am oftat,reindreptandu-mi privirea spre panza.Pensula-mi cazu din mana facandu-ma sa ma trezesc la realitate.Cazusem intr-un fel de depresie, ca de fiecare data. Apoi am privit pensula care zacea,acum,pe jos. Nu-mi mai trezea nici cel mai mic interes. Simtisem acum cateva clipe, cum mai intrase cineva,intorcandu-mi putin capul intr'o parte cat sa pot observa silueta care acum, statea in spatele unei panze la care lucra un tanar.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 6:45 pm

Mi-am mutat privirea spre fata cand am auzit un zgomot. Scapase pensula din mana si privea absenta panza din fata ei. M-am indreptat spre locul unde scapase pensula. Am luat pensula de pe jos si i-am intins-o.
-Poftim.

Ultima editare efectuata de catre Jo Yeon Woo in Lun Dec 28, 2009 7:05 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 6:55 pm

Luasem usor pensula, punand'o langa borcanul cu apa reusind sa'l observ mai bine pe acel barbat.Am zambit, in timp ce m-am incrutat usor cand am dat din nou "nas in nas" cu panza din dreptul meu.
-Multumesc,domnule.
O zisesem, chiar o zisesem.Ba uneori eram lipsita de maniere,ba altadata eram total prinsa'n ele. Pur si simplu cuvintele imi ieseau printre buze, fara sa vreau,uneori.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 7:04 pm

Am chicotit amuzat.
-Cu placere.
M-am dus in spatele ei eptnru a observa mai usor ceea ce desenase, ma rog, pictase. Am icnercat sa-mi dau seama ce era, dar fara rezultat. In schimb, mi-a placut ce a pictat.
-Pot sa te intreb ce ai pictat?
Sus In jos
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 7:28 pm

Am inceput la randul meu sa chicotesc privind paleta. Incercasem sa descriu diferite carari,care mai decare pictate cu un fel de rosu mai inchis,sau mai deschis,prin care incercasem sa redau distantanta sau aproprierea.
-Nu eu am pictat,ci..imaginatia mea.
Nu stiam mai precis cum sa'i raspund, sau cum s-a incerc sa numesc ceea ce-mi preocupase timpul.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 8:06 pm

Din raspunsul ei mi-am putut da seama ca era o fata serioasa. Am studiat mai atent pictura.
-E frumoasa. Te pricepi.
Continuam sa-i studiez pictura. Imi placeau nuantele de rosu pe care le-a ales.
-Poate ca ar fi trebuit sa folosesti niste nunate de rosu care se disting putin mai usor. De la distanta pare aceeasi culoare.Evident ca nu m-am putut abtine sa nu critic. Speram sa nu se supere pe mine.
Sus In jos
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyLun Dec 28, 2009 8:11 pm

-Desigur...Intotdeauna este loc de mai bine. Corect?
Am afisat un zambet destul de larg,fara sa ma supar.In fond,intotdeauna greseam cate ceva si nu ma deranja deloc daca trebuia sa repet acel lucru sau sa'l mai...remodelez putin.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 4:59 am

Am simtit ca cineva era langa mine si mi-am dat seama si cine, insa tot am facut niciun gest si nu am scos vro vorba. Insa pensula suporta o forta data de emotii poate iar buza de jos incepu a sangera pensula se rupse si se infipse in panza stricandu-mi toata opera.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 5:39 am

Din cand in cand ma uitam la Hyunjung sa vad ce facea. Prea prins in pictura. Nici nu-mi observase prezenta. M-am uitat la pictura lui Ayumi. Am zambit. M-am bucurat ca nu se suparase, apoi am mers la Hyunjung. Am stat in spatele lui si l-am privit ov reme fara sa-i zic ceva. Ma uitam la cum picta. Era chiar bun, trebuie sa recunosc. La fel si Ayumi.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 5:43 am

Mi-am dat pictura jos apoi m-am intors catre Yeonwoo, eram curios totusi de ce era aici?
-Si tie iti place pictura? Sau ai venit in trecere, ori doreai sa vezi sau sa vorbesti cu cineva..?
Intre timp am pus paleta pe o masa micuta de langa scheleteel din lemn ce sustinea panza.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 5:47 am

Intr-adevar nu-si schimbase starea de spirit cand ma vedea pe mine. Ma refer la faptul ca era la fel de rece.
-Poate... N-am voie sa vad ce faci?
Si eu eram al dracului si nu vroaim sa fiu altfel, dar ina cel moment aveam chef sa ma joc putin cu el. Mi se parea asa de dragalas cand facea pe durul incat imi venea pofta de distractie. Bine.. nu distractie ina devaratul sens al cuvantului. Aveam chef sa-l tachinez.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 5:54 am

La auzul acelor cuvinte am ciulit usor urechile oare chiar auzisem io bine sau .. auzeam ce voiam?
- Ai venit sa ma vezi pe mine? *L-am intrebat pe o voce de copilas* Adica *gregandu-mi vocea* De ce ai veni sa ma vezi tocmai pe mine? Nu cred ca ai prins drag de mine...nu-i asa?
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:03 am

-Nu pe tine. Am venit sa vad tabloul pe care il pictezi. Nu esti cuma ruda cu Picasso? Sau Van Goh? Te pricepi.
Mi-am incrucisat bratele la piept si m-am prefacut ca sunt interesat de tablou. Cat timp faceam asta am observat acteva greseli. Aveam de gand sa il critic, dar nu chiar asa de repede.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:07 am

Am facut o fata de parca imi cazuse cerul in cap, isi batea joc de mine?..
-Nu, Nu sunt ruda nici cu Picasso nici Van Goh... sunt cu Davinci. Presupun ca se mosteneste talentul poate ca a sarit cateva milioane de generatii sau poate sunt reincarnarea lui?
Asteptam sa-mi zica ceva orice care sa care sa imi faca ceva.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:14 am

-Ooo, Da Vinci. Batranul Da Vinci. A fost un om bun. Hmm..Ma intreb, oare cum e sa fii ruda cu un mare pictor? Nu te simtit mandru?
Imi placea sa-l tachinez. In plus, nu asa fac fratii mai mari? Ba da. Aveam noroc si cu faptul ca eram un actor bun si nu-mi venea sa rad.
-Esti bun, i-am zis si l-am batut prieteneste pe spate.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:19 am

-Defapt niciodata nu am facut anuntul asta stii nu voiam ca ceilanti sa se simta inferiori, niste nimicuri stii...
Banuiam eu ceva pe acolo stiam ca e ceva putred printe vorbe. Era actor dar si eu eram... asa ca era o lupa un pic cam stransa.
-Si de ce stai in picioare cand toata lumea sta jos?? Se vede urat.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:24 am

M-am uitat in jur.
-Stau foarte bine in picioare, multumesc. Ma bucur ca iti faci griji pentru mine.
Banuiam ca Hyunjung isi daduse seama de planul meu. Trebuia sa recurd la metode drastice. Mi-am tras un scaun langa el. Imi venise o idee.
-Hey, Hyunjung. Te pot intreba ceva? E mai personal...
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:32 am

Pana la urma se aseza jos inca ma surprindea faptul ca nu imi zisese nimic..Eram mai dus cu pluta asa ca nu mai saream in sus la orice cuvant care era mai intr-un altsens in capatana mea.
- Da sigur esti hyung ma poti intreba orice iar eu iti voi raspunde la orice intrebare.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:41 am

Am ranjit malefic, apoi mi-am ridicat privirea spre el.
-Draga fratioare, ai avut vrodata o prietena? Una d-aia... stii tu. Buna.
Am ramas putin uiit de ceea ce-i spusesem. NU imi statea in fire sa spun asemenea chestii, dar ma gandeam ca aveam sa-l prind cu asta.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life EmptyJoi Dec 31, 2009 6:46 am

Ce puteam oare sa-i spun daca ziceam ca nu paream un prost mic si tampit asa ca m-am gandit sa inventez si io o poveste...Desi la inceput mi-a cazut fata.
-Normal era buna buna si frumoasa si era bruneta cu ochii caprui 1,77.
Apoi am inceput sa privesc in jur daca ma intreba mai departe? Ah! Ce era sa ma fac?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Abstract life Empty
MesajSubiect: Re: Abstract life   Abstract life Empty

Sus In jos

Abstract life
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Tabara :: Sali :: Sala de arta-
Mergi direct la: