Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Soricel de biblioteca?

In jos 
2 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 17/07/2009
Varsta : 30

Soricel de biblioteca? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Soricel de biblioteca?   Soricel de biblioteca? - Pagina 2 EmptyVin Dec 25, 2009 3:51 am

Am fixat un punct din podea si am oftat adanc. Amintirile au inceput sa mi se deruleze in minte. Pareau fictive. Ca si cum nu ar fi fost.
- Acum zece ani am cunoscut un baiat. Eram mica si prostanaca, dar s-a indragostit totusi de mine iar eu de el. Povestea noastra de iubire a facut o pauza de 8 ani. Ne-am reintalnit si eram la fel de indragostiti unul de celalalt. Am hotarat sa ne casatorim. Imi daruise un inel splendid. Dar apoi... ne-am despartit. A plecat fara sa-mi dea un motiv.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 23/12/2009

MesajSubiect: Re: Soricel de biblioteca?   Soricel de biblioteca? - Pagina 2 EmptyVin Dec 25, 2009 4:09 am

Am ascultat cu mare atentie povestea parca ar fi fost desprinsa dintr-o drama ce o vezi la televizor. Apoi am continuat cu o voce blanda.
- Adica prin tea parasit vrei sa spui ca te-a parasit adica a plecat cu alta sau pur si simplu a plecat sau a plecat dintre noi?
Parca ma afectase si pe mine, defapt hey m-am bagat si eu in povestea asta.
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 17/07/2009

MesajSubiect: Re: Soricel de biblioteca?   Soricel de biblioteca? - Pagina 2 EmptyVin Dec 25, 2009 4:15 am

- Ma refer ca a plecat pur si simplu.
La faza aceasta minteam. Vroiam doar sa aflu ce mesaj lasase. Daca i-as fi spus ca e mort probabil renunta sa ma mai ajute. Ar fi spus ca e o pierdere totala de vreme si ca din moment ce a murit nu ar mai avea rost.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 23/12/2009

MesajSubiect: Re: Soricel de biblioteca?   Soricel de biblioteca? - Pagina 2 EmptyJoi Dec 31, 2009 5:23 am

Ma gandeam daca tot a fost asa de .. de nesimtit asa lipsit de inima oare de ce voia sa se raneasca mai mult?
-Pei daca a luat o decizie atat de lipsita de gandire atunci de ce mai cauti? Te raneste mai mult! Nu cred ca e o idee atat de buna sa mai cauti acel bilet...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Soricel de biblioteca?   Soricel de biblioteca? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Soricel de biblioteca?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Tabara :: Biblioteca-
Mergi direct la: