| Cabana | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 2:29 am | |
| -OOOOOOOOOOOOOOOhhhhh LA la la .... cantecu :)) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 2:29 am | |
| -Mi-a pierit somnul deja. Bine..vin |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 2:31 am | |
| Mika o vazut pe Cassie si merse la ea. -Hey Cassie,ce s-a intamplat?:) |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 2:34 am | |
| Shiba il dus pe Yume afara din cabana, da rnu se indepartara prea mult. -Tipa aia e iubita ta? il intreba el direct. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 2:38 am | |
| -Incearca..dar ne cunoastem doar de azi...si noah..nu-mi plac relatiile asa rapide,,, |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 2:44 am | |
| -Inteleg... Dar ea zice ca e moarta dupa tine. Frate, ce sa zic, bravo! Totusi, puteai sa iti alegi si tu pe cineva mai bun. Evident, se referea la el insusi, da rnu credea ca Yume intelesese. Nici nu trebuia. Daca lui Yume nu ii placeau relatiile rapide, atunci Shiba nu avea de gand sa il grabeasca. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 2:51 am | |
| -Am ales? Pai nu am gasit pe nimeni asa de bun pentru mine...nu inca, ii spuse Yume ganditor apoi continua serios: M-am saturat sa am relatii asa rapide fara sa cunosc acea persoana...asa am fost din gimnaziu. Nu mia vreau. Toate tipele innebunite dupa mine, nerabdatoare..., Yume nu teermina propozitia |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 3:42 am | |
| -Da, asa patesc si eu. Si eu cred ca ar trebui c mai intai sa cunosti acea persoana. De fapt, asa ar fi logic. Shiba il privea in ochi in continuu. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 3:43 am | |
| Yume il privi si el in ochi si simti fluturasi in stomac. Nu stia daca sa il intrebe sau nu. Era curios de nu mai putea, dar se gandi sa o lase pe alta data. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 3:58 am | |
| -Tipele vor doar as arati bine si sa ai bani, nimic mai mult. Unele's si mai tarfe si vor doar sex de la tine. Asta e problema la ele. Asa am si descoperit, de fapt, ca ma atrag si tipii. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:01 am | |
| Yume casca niste ochi mari. Acum intelesese. -Ahaa...Nu cred ca e ceva rau in a fi bi, zise Yume dupa o pauza destul de lunga. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:09 am | |
| -Normal ca nu e. In plus, spuse Shiba facand o pauza, dupa care incepu sa ranjeaza, e mult mai interesant. Il privi patrunzator si provocator. Se apropie de el si ii apuca delicat barbia. Voia sa vada daca Yume il va accepta sau nu. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:11 am | |
| Yume se uita la el zambind si il privi in ochi. Incepea sa-l atraga tot mai mult. Nu-i dadu mana la o parte. Fluturasii din stomac deveneau tot mai intensi. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:21 am | |
| Vazand ca Yume nu riposteaza, Shiba isi apropie buzele de ale lui pana cand ii mai despartea doar un centimetru. Voia sa se asigure ca Yume intelesese ce voia sa faca. Ii saruta usor buzele. Apoi se opri, dar nu se departa prea mult de el. Era posibil ca Yume sa mai rea, intrucat acel sarut fusese mai mult un pupic. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:26 am | |
| Lui Yume ii facu placere. Nu mia sarutase in viata lui un baiat. I se parea ceva diferit. Ceva fascinant. Indrazni. Isi duse o mana dupa gatul lui Shiba si il trase spre el pana isi atinsera buzele.Yumeinchise ochii si se lasa dus de val. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:31 am | |
| Shiba ii cuprinse mijlocul lui Yume si incepu sa il sarute pasional, lasandu-se purtat de val. Incerc sa isi strecoare limba printre buzele lui si nu trecu mult pana reusi, incepand apoi sa ii exploreze gura. Sarutul nu dura foarte mult. Shiba se opri, amintindu-si, parca, de ceva. -Yume, fetele pot iesi oricand, zambi el, inca tinandu-l in brate. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:34 am | |
| Yume scapa un oftat. Ii placuse. Mai vroia. Se uita in jurul lui. Nu era nimeni, doar Shiba. Se uita la el. -Inca o data, ii spuse pe un ton rugator. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:39 am | |
| Shiba ranji. Deci ii placuse. Il facea sa se duca cu gandul mai departe decat ar fi trebuit. Nu il putea refuza. Yume il privea rugator si era asa de dragalas... Incepu sa il sarute din nou, dar de data asta simtea ca nu se putea opri. De la buze, cobori in jos spre gat si incepu sa il sarute tandru, trasandu-i, din cand in cand, mici liniute cu limba. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:43 am | |
| Yume lasa capul pe spate. Ii placea. Atunci isi imagina ce ar putea urma. Nu avea nimic impotriva. Era ceva nou. Era mult mai placut decat sa te saruti cu o fata. Vroia mai mult. Isi trecusa mana prin parul lui Shiba. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:53 am | |
| Shiba reveni la buze. Ii era teama sa nu iasa fetele din cabana sau ca nu cumva sa ii vada cineva. Nu ii putea oferi mai mult atunci, asa ca se opri. -Nu vreau sa ne vada cineva, ii spuse. In plus, nu ii putea oferi totul dintr-odata. Voia ca Yume sa prinda mai intai, gustul, iar apoi sa mai ceara prin gesturi, priviri sau chiar fapte. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 4:58 am | |
| Yume se uita la el zambind si se departa putin.Ii lua ceva timp sa poata scoate un cunvant, dar intr-un final ii zise: -A fost placut. Nu-ti pot descrie ce am simtit, dar ai dreptate.Nu cred ca ar trebui cineva sa ne vada. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 5:03 am | |
| -A fost placut? zambi Shiba. Ma bucur ca ti-a placut. Si mie mi-a placut. Shiba nu il mai atingea, dar isi trecu mana prin parul lui, mangaindu-i si o parte a obrazului fin. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 5:07 am | |
| Yume isi duse mana la el in par si il ciufuli, apoi incepu sa rada. -Ce zici..povestes-te-mi ceva despre tine. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 5:17 am | |
| off: "povesteste-mi"... O singura cratima. :D on: -Ce sa iti spun despre mine? zambi el. Pai, imi place sa cant, sa scriu... Imi plac animalele. De obicei vara mai lucrez la magazinul de animale... A, nu stiu ce sa-ti mai zic... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 07, 2009 5:20 am | |
| off: la naiba:)) -Ce frumos! Lucrezi la magazinul de animale. Dragut!! Yume isi arata latura copilaraosa. -Ce animalute sunt pe acolo?? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cabana | |
| |
|
| |
| Cabana | |
|