Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cabana baietilor

In jos 
+2
Shiba-san
Jenny
6 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyLun Dec 21, 2009 6:40 pm

Cabana baietilor.
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Varsta : 30
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMar Dec 22, 2009 1:35 am

Dupa un drum atat de lung, am intrat in cabana. Se parea ca eram primul. Mai bine, imi puteam alege ce pat vroiam. Mi-am ales unul, nu foarte aproape de geam, dar suficient cat sa vina lumina, mi-am pus geamantanul sub el si m-am trantit in el. Eram obosit si ma durea spatele.
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 22/12/2009

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 12:30 am

Am avut cea mai prosteasca idee de a merge intr-o tabara de iarna. Nu stiu ce a fost in capul meu cand mi-am cumparat biletul. Am facut destul de mult cu autocarul pana in statiune. Cand am ajuns acolo am ramas uimit. Era faorte frumos, dar cine stie cum erau oamenii. In ochi mi-a sarit cabana. M-am uitat o vreme indelungata la ea. Aveam sa-mi petrec o perioada acolo, la aglomeratie si in galagie. M-am indreptat cu pasi mari spre ea. Am intrat in cabana. Era o singura camera cu foarte multe paturi. Am stat in praguil usii o vreme si m-am uitata. Nu aveam pic de intimitate. Pe un pat am observat un tip, asa ca am inchis us pentur a nu-i fi firg. Mi-am ales un pat mai retras si m-am asezat acolo. Chiar nu intlegeam ce-am avut in cap in acel moment. Dupa ce am mers in tabara? Eram prea mare pentru asa ceva. Nu mai eram deloc copil. Probabil ca am vrut sa merg pentru ca era cu mult mai ieftin decat in statiunile montane. Mi-am pus geamantanul pe jos si ams cos din el niste haine uscate.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 23/12/2009

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 1:43 am

De ce oare sa satu acasa cand pot pleca intr-o tabara? Am plecat la drum eram foarte entuziasmat asa ca timpul a trecut foarte repede. Eram numai zambet in momentul cand stateam in fata usii cabanei. Am deschis repede usa. Bagand capul si o mana inauntru.
- Salutare tuturor!!
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 3:28 am

A intrat un tip in cabana, dar mi-era lene sa il bag in seama. Mi-am zis ca o sa am prezint ceva mai tarziu. Apoi am auzit un alt tip care ne-a salutat entuziasmat. Am ridicat capul, dupa care m-am ridicat cu totul din pat si m-am dus la el.
-Salut! i-am spus zambind. Shiba, am continuat, intinzandu-i mana.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 3:37 am

Mi-am indreptat privirea spre tipul care ne salutase zgomotos. Era de-a dreptul entuziasmat, apoi mi-am mutat privirea spre celalat tip care statea intins in pat. Cand tipul cel nou a inrta in cabana s-a ridicat si l-a salutat, apoi s-a prezentat. CFara sa vreau am aflat cum il chema pe tipul care a stat in pat. Era Shiba. Frumos nume. Eram sigur ca era japonez. I-am facut cu mana tipului cel noi in smen de salut, apoi mi-am continuat treaba. Nu faceam nimic imortant, doar imi cautam niste haine.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 3:41 am

Am facut ochii mari. Doar doi tipi? Eh oricum mai bine decat singur! Unul dintre ei a venit la mine si mi-a intins mana.
- Hyunjung! Incantat! Esti japonez nu? Si frumos nume suna foarte bine!
Apoi i-am intins si eu mana. I-am facut cu mana celuilant tip ce parea mai matur.
- Si tu esti..?
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 3:51 am

M-am uitat la tipul serios. Nu parea foarte sociabil si asta ma provoca, vroiam sa vorbesc cu el si sa il fac sa turuie. Iar tipul entuziasmat arata foarte bine. ma intrebam ce orientare sexuala avea. Speram sa nu ma plictisesc pe parcursul sederii mele acolo si sa ma distrez.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 4:01 am

Am intrat si mi-am ocupat un pat care se intampla sa fie langa cel a lui Shiba.Am lasat de-oparte bagajele inca asteptand raspunsul. Parea a fi de al meu ceea ce ma facea nerabdator.Ma-m asezat in fund cu fata spre el.Apoi am mai pus o intrebare asa sa ma mai aflu si eu in treaba.
- Si sunteti de mult aici?
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 4:10 am

M-am uitat din nou la tipul cel nou.
-Yeon Woo, i-am raspuns intr-un final.
Hyunjung, caci asa il chema pe cel nou, si-a ales patul de langa a lui SHiba. S-a asezzat in fund cu fata spre acesta. Evident era cu sptele le mine. Nu i-am zis nimic. Nu ca-mi convenea faptul ca statea cu spatele la mine, dar nu vrioam sa fac o scena acolo. Trebuia sa invat sa mai si inghit din cand in cand.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 4:22 am

M-am uitat la tipul serios cand s-a prezentat, apoi m-am uitat din nou la Hyunjung.
-Nu, doare ce am ajuns.
M-am ridicat de pe pat si m-am dus la tipul serios
-Shiba, i-am spus, intinzandu-mi mana.
Speram sa nu fie genul acela care se da mare si nu vrea sa dea mana cu altii, pentru ca asa i se pare cool.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 4:49 am

Privirea mi-a fost atrasa de Shiba care venea spre mine. M-am uitat la el pana a ajuns langa mine.
-Shiba, mi-a zis si a intins mana.
Nu i-am raspuns imediat.
-Yeon Woo, am zi si am dat mana cu el.
Stiam foarte bine ca paream un arogant si jumatate, dar asa ma obisnuiesm. Nu prea imi placeau oamenii si de aceea nu eram foarte deschis.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 4:54 am

Imi place sa ma ofer voluntara pentru anumite servicii. Si acum la fel. Directorul taberei m-a trimis din cabana in cabana sa anunt ca in seara aceasta va fi un foc de artificii si se va servi ciocolata calda din partea casei. Aceasta era ultima cabana, cea a baietilor. Am batut usor in usa, asteptand sa mi se raspunda. Doar nu era frumos sa dau buzna in cabana, mai ales daca era cabana baietilor
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 4:56 am

Tipul nu mi-a raspuns imediat. Nu era frumos la lasi pe cineva cu mana intinsa,d ar am trecut peste acest detaliu si i-am zambit.
-Incantat sa te cunosc.
Cu Hyunjung nu aveam probleme, dar faptul ca Yeon Woo nu era sociabil ma provoca, nu stiu de ce. M-am asezat pe patul meu, cu fata la amandoi. Totusi, inainte sa spun ceva, am auzit o bataie in usa. De ce nu intra direct? M-am dus la usa si am deschis-o, iar in prag statea tipa care se chinuise sa ma invete sa patinez.
-Buna, i-am zambit.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:00 am

Mi-a raspuns Shiba, tipul pe care l-am cunoscut la patinoar.
-Buna,mi-a zis zambindu-mi.
-Buna Shiba, i-am raspuns tot zambind. Pot sa intru?l-am mai intrebat ca sa fiu sigura. Trebuie sa fac un anunt din partea directorului. M-a trimis sa spun la toata tabara, si a mai ramas cabana voastra. Speram sa ma lase sa intru, afara era frig, iar eu eram inghetata toata, plus ca abia mai puteam vorbi din cauza dardaielii
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:03 am

Intre timp am sarit din pat si m-am indreptat spre Yeon Woo fara sa-mi pese ca era cineva la usa.Eram sigur ca e korean ca si mine oh dar sti pote fi si altceva sa nu ma pripesc totusi..
- Deci esti corean?Nu-i asa?Si cati ani ai?
Eram cam ca un copil in majoritatea timpului, dar putem fi si serios cand era nevoie.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:20 am

N-am apucat sa-i raspund lui Shiba pentur ca plecase de langa mine. Am ridicat din umeri. Oriucm nu-mi prea pasa.Am auzit cateva batai in usa. Shiba a mers sa deschida si a intrat o tipa blonda. Nu m-am uitat la ea pentru ca Hyunjung a venit tinta la mine. M-0am uitat la el.
- Deci esti corean?Nu-i asa?Si cati ani ai? m-am intrebat pe nerasuflate.
-Da, sunt corean, iar varsta nu cred ca e foarte importanta, am zis icnercand sa zambesc.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:24 am

-Da, sigur, intra.
Pana i-am deschis eu usa lui Jenny, Hyunjung deja incepuse sa vorbeasca cu Yeon Woo. Poate reusea el sa il faca sa fie mai comunicativ.
Am lasat-o pe Jenny sa intre si am inchis usa dupa ea. M-am departat putin de ea, lipindu-ma de perete si mi-am incrucisat bratele la piept.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:25 am

Ba era importanta cel putin pentru mine.
-yey!!! Hai te rog spune-mi te rooooggg!
Ma miorlaiam pe langa el eram chiar funny.Chiar incepusem sa sar pe langa el, niste urechi de iepure mai trebuia sa am.Ochii de catelus bleg trebuia sa functioneze intotdeauna.. nu-i asa? Era deocamdata singuraul corean pe care il intalnisem aici.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:33 am

Ma uitam la el foarte serios. Nu mi se parea deloc importanta varsta. Plus ca eu eram cel mia mare de acolo. Faptul ca a incpet sa se dea bine pe langa mine si sa bage fata aceea de caine bleg m-a enervat. L-am prins de umeri si m-am uitat patrunzator in ochii lui/.
-Vrei sa termini?
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:41 am

Cand l-am vazut cum miorlaia pe langa Yeon Woo, am simtit cum mi se ridica tensiunea, nu stiu de ce, dar nu am spus nimic pentru ca Yeon Woo deja i-a spus sa termine. Mi-am indreptat privirile spre geam, asteptand-o pe Jenny sa faca anuntul.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:47 am

'\M-a ranit oarecum comportamentul lui , voiam doar sa stiu daca pot sai zic hyung*... dar tot o sa zic. In momentul cand ma prins de umeri si mi-a zis ce mi-a zis i-am replicat:
- Da ce am facut ceva rau,[am lasat un pic pauza] hyung?
Speram sa ma lase sai zic as defapt de cand fac io ce zice altu daca mie nu-mi convine?
-----
*hyung - frate mai mare

Ultima editare efectuata de catre Hyunjung in Mier Dec 23, 2009 6:22 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 5:59 am

-Hei! i-am strigat. Lasa-l in pace!
Hyunjung parea foarte dragut, dar nu stiu de ce, ma deranja ca vorbea cu Yeon Woo. Innebunisem? Ce ma apucase? Cand mi-am dat seama ce spusesem, am lasat capul in jos. Nu mai aveam cum s-o dreg. Si totusi, de ce imi pasa? In plus, Hyunjung era mult mai sociabil si mai dragut ca fire decat seriosul Yeon Woo.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 6:07 am

-Hei! Lasa-l in pace! a strigat Shiba.
Mi-am indreptat privirea spre el si m-am uitat serios. Ce naiba il apucasE?Ma puteam descurca si singur. M-am muscat de limba. NU vroiam sa-i zic nimic. Mi-am intors din nou privirea spre Hyunjung.
-Sa-mi zici hyung? De ce vrei sa-mi zici asa? l-am intreba t curios, dar si serios in acerlasi timp.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor EmptyMier Dec 23, 2009 6:11 am

M-a speriat reactia lui Shiba, credeam ca e un tip cool si ca o sa aveam ce face desi suntem trei dar se pare ca ma cam inselasem...
- Am facut ceva rau?
Nu stiam ce am facut asa rau incat sa tipe asa la mine. S-a vazut pe fata mea ca eram sa zic speriat.M-am uitat spre hyung apoi spre Shiba.Apoi i/-am raspuns si/ lui/ hyung
- Pentru ca vreau pentru ca esti singurul de aici asemeni mie...
Apoi/ vocea a i/nceput sa scada treptat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cabana baietilor Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor Empty

Sus In jos

Cabana baietilor
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dusurile baietilor
» Cabana