| Cabana baietilor | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sarani *~Newbie~*
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 17/07/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:37 am | |
| Am bagat timida capul pe usa, fiindu-mi frica ca nu cumva sa deranjez. Putea vrun baiat fi acolo dezbracat sau ceva in genu asta. Nu ma riscam. O nu.. in niciun caz... - Buna... Am scos mana si am miscat-o in stanga si dreapta. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
Numarul mesajelor : 130 Data de inscriere : 22/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:40 am | |
| -NU merg al focul de artificii, i-am spus lui Hyunjung. Vreau sa ma odihnesc. M-am uitat la tipa blonda. Vroiam sa ma shimb, dar nu aevam chef sa o fac in fata ei, apoi mi-am mutat spre usa. Acum chiar nu ma mai puteam schimba. Mi-am luat hainele de pe pat si m-am ridicat indreptandu-ma spre baie. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 23/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:43 am | |
| -Hyung! Unde te duci? Am strigat ridicandu-ma din pat, si observand fata ce o ajutasem sa cresteze cartile mai devreme la biblioteca o nebuie dar mi-a placut. In plus trebuia sa stiu cand iesim nu? Sa stiu si unde si mai ales sa il conving desi era cam greu. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:50 am | |
| Sa beau o ciocolata calda cu ea? Devenise interesata de mine? Hm... Aveam ceva de pierdut? Nimic. -Da, sigur, i-am spus. Hai sa mergem. Nu simteam nimic deosebit pentru ea, dar mi-am spus ca aveam cu cine sa ma duc la focul de artificii. Era frumoasa, trebuia sa recunosc, dar nu ma atragea chiar asa de tare. Poate doar fizic. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
Numarul mesajelor : 130 Data de inscriere : 22/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:51 am | |
| -Merg la baie. SINGUR! am spus accentuand cuvantul singur. Am iesit din camera nervos. Ce cautam acolo? Nu era pentru mine tabara. Toti se comportau copilareste si absurd. Nu-mi placea deloc, dar nu aveam ce face. Am platit biletul. M-am indreptat spre bai blestemand intr-una ziua in care mi-am laut biletul. Cum am putut sa gandesc atat de prosteste? | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:53 am | |
| Am observat ca era acolo si brunetul din cantina care spunea ceva de un foc de artificii. - Artificii? Ce artificii? Am intrebat curioasa personele din jur. Nu prea ma lamurisem. De ce ar da seful taberei un foc de artificii? Asta se intampla la final din cate stiam, nicidecum la inceput. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:57 am | |
| Am ramas in mijlocul patului "Rozandu-mi" un deget. - Ce faci in cabana baietilor? Si da se va da un foc de artificii si ciocolata calda si etc! Eram un pic fustrat si ma enervam foarte repede. Mi-am trecut cealanta mana prin par gandindu-ma ce sa fac.. sa ma duc dupa el sau sa raman aici? Apoi am inceput sa ma ciufulesc. | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 3:00 am | |
| - Wow.. foc de artificii.. ciocolata calda.. grozav..., am spus cu un dezinteres total. Nu ma incanta foarte tare aceasta idee. Uneori ma gandeam de ce venise EL intr-o astfel de tabara cu copii absurzi si fara minte? Ce io fi placut? Nu imi starnea deloc placere aceasta situatie. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 3:05 am | |
| -Acum ca ai aflat ma poti lasa singur? N-am chef... de nimeni si nimic! Am intrebat-o bagandu-ma sup patura si punand-o peste cap. Ma gandeam de ce oare ma tot straduiam atat sa ma imprietenesc si sa tabilesc o relatie de fratie cu Yeonwoo? Poate pentru a-mi demonstra ca pot si ode unul singur? Caci pana la 18 ani nu prea am avut niciun prieten dupa care toti se imbulzeau... | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 3:11 am | |
| M-am simtit jignita, dar am inghitit in sec si m-am retras pe usa. - Bine, se auzi vocea mea precum o soapta. M-am asezat in fata cabanei, pe scari, privind cerul lipsit de stele. Nu era placut sa fi dat astfel la o parte. Dar ce puteai face decat sa accepti? | |
|
| |
Reita *~Newbie~*
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 23/12/2009
| Subiect: Re: Cabana baietilor Sam Dec 26, 2009 6:09 am | |
| Reita ajunse intr-un sfarsit la cabana. Deschise usa larg si intra in incapere, mai mult ca un om de zapada decat ca un baiat. "Trebuia sa imi dau seama ca fac o greseala gandindu-ma sa vin aici, dar deja raul e facut...oricum nu voi supravietui" -Ha-ha-hapciu....asta-mi mai lipsea... | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Sam Dec 26, 2009 8:27 pm | |
| Din gandurile ce ma pasteau prin minte am auzit un stranut.Am crezut ca unul dintre ei s-a intors asa ca nu m-am miscat de acolo pentru ce oare?Am ramas ingramadit in patura incolacit aproape ajungeam cu picioarele peste cap la ceafa. Cu toate asteam am oftat si mi=am inchis ochii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cabana baietilor | |
| |
|
| |
| Cabana baietilor | |
|