Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cabana baietilor

In jos 
+2
Shiba-san
Jenny
6 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 17/07/2009
Varsta : 30

Cabana baietilor - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:37 am

Am bagat timida capul pe usa, fiindu-mi frica ca nu cumva sa deranjez. Putea vrun baiat fi acolo dezbracat sau ceva in genu asta. Nu ma riscam. O nu.. in niciun caz...
- Buna...
Am scos mana si am miscat-o in stanga si dreapta.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 22/12/2009

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:40 am

-NU merg al focul de artificii, i-am spus lui Hyunjung. Vreau sa ma odihnesc.
M-am uitat la tipa blonda. Vroiam sa ma shimb, dar nu aevam chef sa o fac in fata ei, apoi mi-am mutat spre usa. Acum chiar nu ma mai puteam schimba. Mi-am luat hainele de pe pat si m-am ridicat indreptandu-ma spre baie.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

Numarul mesajelor : 146
Data de inscriere : 23/12/2009

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:43 am

-Hyung! Unde te duci?
Am strigat ridicandu-ma din pat, si observand fata ce o ajutasem sa cresteze cartile mai devreme la biblioteca o nebuie dar mi-a placut. In plus trebuia sa stiu cand iesim nu? Sa stiu si unde si mai ales sa il conving desi era cam greu.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:50 am

Sa beau o ciocolata calda cu ea? Devenise interesata de mine? Hm... Aveam ceva de pierdut? Nimic.
-Da, sigur, i-am spus. Hai sa mergem.
Nu simteam nimic deosebit pentru ea, dar mi-am spus ca aveam cu cine sa ma duc la focul de artificii. Era frumoasa, trebuia sa recunosc, dar nu ma atragea chiar asa de tare. Poate doar fizic.
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 22/12/2009

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:51 am

-Merg la baie. SINGUR! am spus accentuand cuvantul singur.
Am iesit din camera nervos. Ce cautam acolo? Nu era pentru mine tabara. Toti se comportau copilareste si absurd. Nu-mi placea deloc, dar nu aveam ce face. Am platit biletul. M-am indreptat spre bai blestemand intr-una ziua in care mi-am laut biletul. Cum am putut sa gandesc atat de prosteste?
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:53 am

Am observat ca era acolo si brunetul din cantina care spunea ceva de un foc de artificii.
- Artificii? Ce artificii?
Am intrebat curioasa personele din jur. Nu prea ma lamurisem. De ce ar da seful taberei un foc de artificii? Asta se intampla la final din cate stiam, nicidecum la inceput.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:57 am

Am ramas in mijlocul patului "Rozandu-mi" un deget.
- Ce faci in cabana baietilor? Si da se va da un foc de artificii si ciocolata calda si etc!
Eram un pic fustrat si ma enervam foarte repede. Mi-am trecut cealanta mana prin par gandindu-ma ce sa fac.. sa ma duc dupa el sau sa raman aici? Apoi am inceput sa ma ciufulesc.
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:00 am

- Wow.. foc de artificii.. ciocolata calda.. grozav..., am spus cu un dezinteres total.
Nu ma incanta foarte tare aceasta idee. Uneori ma gandeam de ce venise EL intr-o astfel de tabara cu copii absurzi si fara minte? Ce io fi placut? Nu imi starnea deloc placere aceasta situatie.
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:05 am

-Acum ca ai aflat ma poti lasa singur? N-am chef... de nimeni si nimic!
Am intrebat-o bagandu-ma sup patura si punand-o peste cap. Ma gandeam de ce oare ma tot straduiam atat sa ma imprietenesc si sa tabilesc o relatie de fratie cu Yeonwoo? Poate pentru a-mi demonstra ca pot si ode unul singur? Caci pana la 18 ani nu prea am avut niciun prieten dupa care toti se imbulzeau...
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:11 am

M-am simtit jignita, dar am inghitit in sec si m-am retras pe usa.
- Bine, se auzi vocea mea precum o soapta.
M-am asezat in fata cabanei, pe scari, privind cerul lipsit de stele. Nu era placut sa fi dat astfel la o parte. Dar ce puteai face decat sa accepti?
Sus In jos
Reita
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Reita

Numarul mesajelor : 2

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptySam Dec 26, 2009 6:09 am

Reita ajunse intr-un sfarsit la cabana. Deschise usa larg si intra in incapere, mai mult ca un om de zapada decat ca un baiat.
"Trebuia sa imi dau seama ca fac o greseala gandindu-ma sa vin aici, dar deja raul e facut...oricum nu voi supravietui"
-Ha-ha-hapciu....asta-mi mai lipsea... Cabana baietilor - Pagina 3 87811
Sus In jos
Hyunjung
*~Lil~*
*~Lil~*
Hyunjung

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 EmptySam Dec 26, 2009 8:27 pm

Din gandurile ce ma pasteau prin minte am auzit un stranut.Am crezut ca unul dintre ei s-a intors asa ca nu m-am miscat de acolo pentru ce oare?Am ramas ingramadit in patura incolacit aproape ajungeam cu picioarele peste cap la ceafa. Cu toate asteam am oftat si mi=am inchis ochii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cabana baietilor   Cabana baietilor - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Cabana baietilor
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Dusurile baietilor
» Cabana