| Cabana baietilor | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Jo Yeon Woo *~Lil~*
Numarul mesajelor : 130 Data de inscriere : 22/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:13 am | |
| M-am uitat la el fara sa zic ceva o vreme. Mda, singurul corean? Trebuia sa las de la mine. Trebuia sa invat sa cedez. Nu tot timpul mi se cuvenea totul. -Bine, i-am zis scurt si serios. Fericit? Hyunjung mi se parea foarte inocent, dar ma enervau copilariile. NPoate pentur ca eu nu am avut copilarie. Mi-am propus inainte sa plec de acasa ca trebuie sa ma comport mai frumos. Trebuia sa ma abtin cand vroiam sa zic ceva ce sigur avea sa-i raneasca pe ceilalti. Nu ca mi-ar pasa...
Ultima editare efectuata de catre Jo Yeon Woo in Mier Dec 23, 2009 6:16 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:14 am | |
| Mi-am dus mana la frunte. La dracu, nu vroiam sa las o impresie proasta. Am trecut pe langa Jenny care asistase la tot acel show. Ma simteam umilit, eram jenat. Am iesit din cabana. Nu stiam cum aveam sa le explic, dar simteam ca trebuia s-o fac. Trebuia pentru ca nu imi placea acea senzatie de umilinta. Cand am iesit afara, m-am lipit de perete, mi-am aprins o tigara si am inceput sa fumez. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 23/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:20 am | |
| Cand am auzit pus si simplu chipul incepuse sa mi se lumineze din nou. Eram atat de fericit inacat am sarit si l-am imbratisat. - Kamsahamnida* hyung!!! Il strangeam atat de tare saracul abia putea sa respire. In sfarsit simteam ca am chiar un hyung pe bune unul care ma cunostea doar pe mine nu si "prietenii" mei. ---- */kamsahamnida - multumesc | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:25 am | |
| M-a socat imbratisarea lui. Ce il apucase si pe el. Ma strangea atat de tare ca abia mai puteam sa respir. Doamne, cine m-a pus sa merg in tabara aia? -Cu-cu-cu placere, i-am zis cu greu. L-am indepartat de mine. -Ce te-a apucat? | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:32 am | |
| Am lasat un pic capul in jos mustacind eram mandru de mine desi ma purtam la 20 de ani ca un copil de 10 ani.. Scuze daca am actionat cam aiurea. -Ei bine e prima oara cand imi fac un hyung pe cont propiu.. Suna aiurea dar asta era adevarul, si nu aeam cum sa il schimb. Mi-era greu sa nu ma bucur. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:41 am | |
| -Ehm... bine. Hyunjung era atat de entuziasmat c a mai gasise un corean pe langa el. Nu vedema nimic neobisnuit in asta, dar nu i-am zis nimic. NU am vrut sa-l descurajez sau mia stiu eu ce. Puteam face foarte usor ulcrul acesta. Oricum nu-mi prea pasa de el. In general nu-mi pasa de nimeni. M-am lasat pe spate si am privit tavanul. Ce banal era. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:45 am | |
| M-am dus sa imi despachetez lucrurile cand..: -Hyung! Hyung! Am inceput sa il strig si sa fug inapoi spre el. Zambeam pana la urechi.Mi-am facut un mic loc langa el ma purtam mai copilareste pentru ca am vazut ca el era mai artagos, asa ca m-am ghemuit langa el acolo. -Hyung! Am o idee! | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:49 am | |
| M-am ridicat in capul oaselor cand m-a strigat. Ce il apucase iar? Am inteles ca era colaros, dar totusi. S-a ghemuit langa mine. M-am uitat la el fara sa schitez vreun gest. -Ce idee ai? Trebuia sa-mi pastrez calmul. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 6:52 am | |
| I-am zambit siret apoi m-am aruncat peste el si am ineput sa-l ciufulesc dupa care m-am pus in fund. -Hyung ce ar fi sa iesim undeva maine? Si am pus o fata de copil inocent. Stiu ca paream aproape gay... dar asa era firea mea pana acum nu am simtit sa imi placa nici fata nici baiat asa ca nu aveam nici-o treaba. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:04 am | |
| Am ramas mut cand Hyunjung a sarit pe mine si a icneput sa ma ciufuleasca. Ma uitam serios al el si simteam cum incepeam sa ma enervez. Se uita la mine cu o fata inocnenta, dar eu vedeam negru in fata ochilor. -Ded ce vrei sa iesii cu mine? Nu iesim nicaieri. Eram al naibii de nervos si de serios. Speram sa inceteze cu copilariile sau macar sa nu mai fie asa exagerat. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:06 am | |
| Am terminat tigara si am aruncat-o in zapada. Ma itnrebam daca sa ma intorc sau nu. Mi-am dat seama ca mi se facuse pielea de gaina, ca inghetasem, asa ca am intrat. Nu m-am uitat la Hyunjung si Yeon Woo, doar m-am dus la bagaj si mi-am scos geaca. Aveam de gand sa mai raman afara sau sa plec undeva sa beau si sa fumez in pace. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:09 am | |
| Am luat o gura de aer ca sa ma stapanesc un pic. -Pentru ca esti hyung si ar trebui sa iesim impreuna. dar.. de de ce nu vrei? Ma facusem mic mic mic de tot nu eram obisnuit cu situatii de genu dar voiam sa fac sa mearga prima prietenie ce am avut-o facuta prin intermediul persoanei mele. Chiar atat de patetic eram? | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:16 am | |
| -Pentru ca nu sunt genul care iese la plimbare, i-am raspuns serios. Intre timp a intrat Shiba. M-am uitat si la el. Se vedea pe fata lui ca nu-si revenise dupa acea reactie. M-am aplecat pentru a-mi desface sireturile de la bocanci. Vroiam sa stau mai comod in pat.Eram al naibii de bosit si vroiam a dorm. Am icneptut sa blestem ziua incare mi-am luat biletul pentru tabara. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:21 am | |
| M-am ridicat din pat si abia atunci l-am observat si pe Shiba. - Am inteles...poti sa o spui..insa oricum nu era o plimbare... M-am pus in patul meu si am stat turceste si cam ghemuit cu capul atingand patul si gandindu-ma la ce ar trebui sa fac toata treaba mergea prost si nu stiam ce sa fac eram chiar demn de mila. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:26 am | |
| Nu stiu de ce, dar mi se facuse mila de el. M-am uitat la el o bucata buna de timp. -Hei, Hyunjung. Unde vrei sa mergem maine? Ma gandeam sa accept propunerea lui. A fost foarte incntat de ea. Nu-mi placea sa fac favoruri, dar trebuia sa invat. Aveam multe de invatat. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:31 am | |
| Mi-am lluat geaca si am iesit repede. Ma saturasem sa il vad pe Hyunjung cum se dadea la Yeon Woo, iar el sa accepte. Ma saturasem sa ii vad flirtand. Yeon Woo avea de gand sa iasa cu Hyunjung. poate chiar eram in plus acolo. Ma gandeam ca trebuia sa imi gasesc alt loc de dormit, poate la fete, ca sa ii las pe ei doi singuri. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:32 am | |
| Am asteptat o bucata de vreme ma gandeam sa ii raspund sau nu? -Vorbesti serios, sau iti bati joc de mine? Nu stiam daca se auzise sau nu dar ajunsesem la concluzia ca defapt zisese toate celelanta pentru a scapa de mine asa ca de ce sa nu ii fac pe plac daca asta il multumeste, voiam doar sa se simta bine. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:42 am | |
| -Nu fac misto de tine. Sa stii ca daca vrei fac, ca nu mi-e greu. Ce rau puteam fi. DFaca el credea fac misto atunci aveam sa fac, dar cu altceva. Gaseam eu. Imi placea sa fac misto de oameni. Shiba a plecat fara sa ne zica ceva. Ce naiba il apucase si pe el? | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:47 am | |
| Am ridicat capul m-am uitat fix in perete apoi in secunda urmatoare eram pe un pat de langa el privindu-l fix. - Hyung, nu ai nici un loc care iti place? Daca nu.. pe perioada de iarna unde puteam sa-l duc.. aha! undeva unde puteam sa il invat si eu ceva! Dupa care mi-am dat seama ca iar actionez prosteste asa ca m-am aruncat pe spate lovindu-ma la cap...Si bineinteles ca a inceput sa imi curga sange din cauza ca capul pentru mine era o zona sensibila datorita accidentului in care numai eu scapasem cu viata. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 7:56 am | |
| -Nu am un loc anume. De fapt, am. Statul acasa. Brusc, am auzit un zgomot. Hyunjung se lovise la cap. Exact asta mai imi lipsea. Si acum? Ce aveams a fac? M-am uitat la el. Isi sparse capul. Cu ce naiba am grresiT? Am scos din geamantan o stricla de apa si un prosop. Am turnat apa pe propo si i-am pus-o pe cap. -AI grija ce faci pe viitor. Nu cred ca e grav. De ce aveam impresia ca imi pasa de el? Nu. Nu aveam voie sa-mi pese de nimeni si de nimic. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 8:00 am | |
| Deja vedeam in ceata si auzeam la fel de prost. Am simtit cum cineva mi-a pus ceva pe cap am bagat mana si apoi m-am uitat de aproape incat sa vad ca era rosu. -Nu din nou! Am sarit in sus dar m-am lovit de Yeonwoo. -scuze! Trebuie sa ajung la bagaj acolo am ce imi trebuie. Intotdeauna umblam cu pansamente si medicamente.Am ajuns am l\uat medicamentele si pansamentele. - Nu poti sta numai in casa desi recunosc si mie imi place asta. Ce zici de patinuar? Sau ski? Sau.\.\.\ | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 9:07 pm | |
| Era un show penibil. Cei doi erau total opusi. In fine, dupa ce s-au mai potolit, am ridicat vocea: -Eu sunt Jennifer Adams, si mai nou secretara directorului taberei. Am de facut un anunt. Nu sunteti toti, dar va spun voua. Diseara se organizeaza un foc de artificii in cinstea implinirii a 60 de ani de la deschiderea taberei. Sunteti cu totii invitati, plus ca se va servi ciocolata calda din partea casei. Ramane pe voi sa le spuneti si celorlalti. Eu ma duc sa-i spui si lui Shiba. Si ar trebui sa te duci la infirmerie,i-am spus celui care se lovise, apoi am iesit din camera inchizand usa dupa mine. Cand am iesit, Shiba tocmai se pregatea sa plece. -Stai!i-am spus apucandu-l de mana. Tie nu ti-am spus despre anunt. Deci, in seara asta se organizeaza un foc de artificii cinstea implinirii a 60 de ani de la deschiderea taberei. Se va servi ciocolata calda din partea casei. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: Cabana baietilor Mier Dec 23, 2009 9:17 pm | |
| Dabia atunci am observat-o pe fata blonda eram cam numai sa privesc unde vreau eu.. Nu era nevoie sa ma duc la infirmerie pentru ca devenise ceva normal asa ca stiam ce am de facut. Apoi l-am intrebat pe Yeonwoo: -Mergem? Desi eram speriat de sunetul artificiilor dar poate ca lui hyung ii placeau. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:19 am | |
| -Aha, okay. Poate o sa vin. Un foc de artificii... Sunt okay daca ai cu cine sa le privesti. Daca nu, mai bine te lasi. E deprimant sa stai sa te uiti singur la ele, iar eu consideram in acel moment ca nu aveam cu cine sa ma uit la ele. De fapt aveam in minte pe cineva, dar era ocupat si nu-mi placea sa ma bag. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cabana baietilor Joi Dec 24, 2009 2:30 am | |
| -Super, o sa fie multa lume, ceea ce mie mi se pare enervant. Dar nu poti sa le impui nimic. Vrei sa mergem sa bem o ciocolata calda? Asta daca nu ai treaba altundeva. M-am asezat pe o banca din apropiere si am inceput sa racai in zapada inghetata cu un deget, facand o J cam stramb | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cabana baietilor | |
| |
|
| |
| Cabana baietilor | |
|