| It's show time! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hyunjung *~Lil~*
Numarul mesajelor : 146 Data de inscriere : 23/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:03 am | |
| Si din spate ma trezesc vorbind si io ca de obicei. -Atunci ce ai zice de ceva mai greu hyung? Dar totusi pentru un actor de stadiul lui trebuia sa fie foarte usor si totusi teartrul are replicile pe care nu le poti improviza! Trebuiesc spuse ca la carte! | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
Numarul mesajelor : 130 Data de inscriere : 22/12/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:08 am | |
| Si Hyunjung ma provocase. -Ma provoci cumva? am stragt la el pentru ca era in capatul salii. Trebuia sa stiu daca ceilalti erau de acord sa mai interpretez ceva. Nu vroiam sa se uita plictisiti la mine. Daca se itnampla asta ma simetam jignit si inutil. SImteam ca imi bateam joc de teatru. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:14 am | |
| Am inceput sa rad imi placeau provocarile si imi placea sa le indeplinesc sau sa le incep. Dar de data asta nu era o provocare ci o simpla sugestie. Apoi am tipat si eu ca sa ma poata auzi. -Pei hyung nu ai zis ca era un banal act dintr-o banala piesa si ca a fost foarte usor asa ca nu meriti laude? Pei atunci sa vedem ceva mai bun! | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:25 am | |
| -Mda... Dar nu vreau sa-i plictisesc pe ceilalti. M-am dat jos de pe scena si m-am indreptat spre dulapul cu costume. Mi-am dat jos haina lunga pe care o aveam pe mine. Desi am interpretat mai multe personaje am fost imbracat intr-un singur costum, costumul personajului principal. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:28 am | |
| -Mda inteleg ce vrei sa spui. Mai aveti vrunul treaba pe aici?? Ca daca nu puteam si eu repeta scenariul meu care imi era ca o gaura neagra in cap decat citisem asa replicile in zbor si totusi trebuia sa stiu toate replicile pe dinafara pana la filmari asa ca...! | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:29 am | |
| -Yeon Woo! Haide, nu ne plictisesti! Esti bun, mai arata-ne! Arata-ne ceva greu, fa-ne sa plangem! Il provocam din nou, imi placea sa o fac pentru ca stiam ca era in stare de asa ceva. Era un actor foarte bun. -Hai, fa-ne sa te laudam pentru ceva pentru care meriti sa fii laudat! Uimeste-ne! | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:33 am | |
| Si asa se ducea sansa mea de a incepe mai devreme, sigur ca daca Shiba ii zicea adica il provoca o va face.. Asa ca m-am pus inapoi pe scaun si am asteptat verdictul lasand capul pe spate. Incercam sa ma concentrez asupra rolului caci totusi aveam parti diferite el se indragostea pe cand eu n-am facut asta niciodata. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:50 am | |
| De ce toata lumea ma provoca? Am acceptat provocarea. Mi-am schimbat costumul. Mi-am zis sa joc o drama. Am urcat din nou pe scena si am inceput. De aceasta data era doar un singur personaj. Jucam rolul unui tanar ramas fara nimic in viata. Trecuse prin multe chestii, iar in final ajunge la ospiciu. Intotdeauna mi s-a parut greu sa joc rolul unui nebun. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:53 am | |
| Si eu m-am strecurat si m-am imbracat in fata de la ospiciu. Ce bine ca eram in spate nu prea si-a dat nimeni seama hai bine poate doar Yeon woo caci era pe scena. Si dintr-o data apare acea fata cu spatele la public facandu-se ca se uita pe pereti. Intorcandu-se sfios. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 6:59 am | |
| Am ramas socat. Hyunjung vroia sa moara?! Am inceput sa ii fac semne sanu faca asta, sa se dea jos de pe scena. Tipul asta nu gandea. Probabil ca si yeon Woo m-a vazut, desi am incercat sa ii fac semnele lui Hyunjung cand Yeon Woo nu se uita. Dar tipul asta vedea tot, nu avea cum sa nu observe. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:01 am | |
| L-am urmarit cu privirea pe Hyunjung. Avea de gand sa-mi strice piesa. S-a urcat pe scena imbracat in fata. M-am prit din interpretat si m-am uitat nervos la el. -Ce naiba faci? Cum indraznesti sa ma intrerupi? Nenorocitule! i-am zis si m-am dus direct la el. Ai facut cea mai mare greseala din viata ta! | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:05 am | |
| Si la un momentdat m-am impiedicat. Incercam sa fac pe tipa nebuna si am inceput sa fac crize. - Cine esti? Nu te apropia de mine! Nu! Nu vreau! Apoi ma asez pe vine si ma uit "dupa ceva". -Waaaa! Un gandac!! Yummy! Vino vino! Stai ca te prind! AHA! TE-ai dus! Apoi m-am facut ca il mananc. M-am uitat din nou la Yeon woo. -Ti-am spus sa nu nu vi aproape de mine! De ce esti asa aproape? | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:10 am | |
| Cu fiecare miscare pe care o facea imi crestea tensiunea. M-am apropait de el si l-am privit cu ochi patrunzatori. -Ti-a sunat ceasul, i-am zis, apucandu-l de bluza. Sa nu indraznesti sa ma mai intrerupi vreodata! Imi venea sa-l omor. Isi batuse joc de mine! Nu puteam permite asa ceva. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:13 am | |
| -aaaa!!! Nu ma brusca!! Nesimtitule! Apoi am scos o batista si am inceput sa imi sterg lacrimile. Apoi am inceput sa fac precum o papusa din lemn ce cadea. Am ramas asa un timp blocat privind fix aproape ca imi curgeau ochii caci incepusera sa ma doara. -Nu e greu! Nu e greu! Am inceput sa repet ca si cum as fi stricat. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:16 am | |
| Continuam sa-l tin de tricou. L-am ridicat putin. Imi venea sa-i dau una. Am ridicat palma la el. Continua sa se smiorcaie si sa face pe desteptul. Vedeam engru in fata ochilor. -Termina! Habar n-ai de ce sunt in stare. Continuam sa0mi tin mana ridicat. Oricand puteam sa-i dau una/ | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:19 am | |
| Apoi am devenit serios. Mi-am infipt mana intr-a lui. Si cu cealanta am aruncat peruca. - Am crezut ca esti profesionist! Un profesionist orice sa-r intampla nu se opreste! Continua, si improvizeaza apoi incearca sa readuca pe firul povestirii. Sau ma insel? Facusem totusi niste ani de actorie atunci cand faceam si teatru la scoala si am invatat de la cei mai buni. | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:22 am | |
| -Un actor bun nu-si poate permie sa fie intrrupt! Habar n-ai ce ai facut! M-ai jignit foarte tare! Un actor bun imrepovizeaza cand is uita replicile, un actor bun nu suporta sa fie jignit! Turbam de nervi. I-am dat drumul. Il priveam cu ura si dispret. -Ai face bine sa ai grija ce faci pe viitor. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:25 am | |
| -Hyung m-ai dezamagit! Intrerupt inseamna cand cineva il striga sau ii suna telefonul! Ma asteptasem de la mai multe de la el...Apoi i-am luat mana am pus-o din nou cum era si pe cealanta la fel am inchis ochii si am asteptat ca palma lui sa cada peste fata mea. -Dai! | |
|
| |
Jo Yeon Woo *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:29 am | |
| -Lasa-ma! Mi-am retras mainile. -Cu ce te-am dezamagit? Tu m-ai dezamagit pe mine. Am coborat de pe scena si m-am indreptat spre dulapul cu costume. M-am chimbat in hainele normale. Am icneput sa strang si decorurile. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Joi Dec 24, 2009 7:32 am | |
| Nu puteam lasa asa. Am coborat dupa el si mi-am strecurat mainile in jurul braului sau. - Nu! Daca zici ca te-am dezamagit si ca te-am intrerupt si ai vrut sa dai in mine ... vorbele poate ca le-ai dus la capa asa ca du si asta la capat! L-am strans un pic mai tare. Stiam ca daca il enervez un pic are sa o faca. - Termina ce ai inceput! | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: It's show time! Vin Dec 25, 2009 2:30 am | |
| Ma uitam mirat la ei. Sincer, chiar ma asteptasem ca Yeon Woo sa-l plesneasca pe Hyunjung, da rnu o facuse. Mai bine asa. Probabil ca si eu as fi facut la fel in locul lui, m-as fi oprit. M-am ridicat de pe scaun si m-am dus dupa el. Cand am ajuns acolo, Hyunjung il imbratisa. M-am enervat, nu puteam permite asa, asa ca l-am apucat pe Hyunjung de tricoul si l-am tras, dezlipindu-l de Yeon Woo. -Lasa-l in pace, i-am spus lui Hyunjung. Tu ai fost cel nesimtit. Vroiai sa vezi de ce e in stare, cat de bine joaca, ce fel de actor e? Asta se ptuea rezolva altfel, nu trebuia sa il aduci la nervi. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Vin Dec 25, 2009 3:12 am | |
| Am fost surprins cand am simtit ca cineva ma apucase de tricou.Am facut ochii mari cat cepele. Era bineinteles ....Shiba. -Hey! Dar pana la urma care e treaba? De ce te aprinzi asa de repede? Si de ce te iei mereu de mine? Ti-am facut ceva si eu nu stiu? Acum pe bune ce tot avea cu mine? Ce am facut ca sa fiu tratat asa la inceput mi s-a parut un tip super de treaba... | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: It's show time! Vin Dec 25, 2009 3:30 am | |
| -Nu mi-ai facut nimic si nu ma iau de tine. Doar te-am indepartat de Yeon Woo. Erai mult prea... aproape. Eram impreuna cu Yeon Woo, nu-l puteam lasa pe Hyunjung sa se apropie asa de el. Altfel, care mai era rostul relatiei? Speram ca Yeon Woo sanu se supere ca am facut asta. | |
|
| |
Hyunjung *~Lil~*
| Subiect: Re: It's show time! Vin Dec 25, 2009 3:37 am | |
| Tot nu intelegeam care e motivul principal , de ce ma trata asa... - Ya! In cabana dupa 5 minute ai inceput sa tipi la mine acum ma iei precum o carpa pe care vrei sa o arunci la gunoi... cum adica nu ai nimic cu mine? Tu chiar vrei cred vorbele astea? Faptele uneori vorbesc de la sine.. Si faptele spun ca nu poti sa ma suporti si daca ai putea ma-i sterge dupa fata pamantului! Dar de ce oare nu o faci? Chiar te rog! Eram cam revoltat dar pentru numele domnului trebuia sa aflu si io ce are cu mine se vedea ca nu ma inghite. = = | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: It's show time! Vin Dec 25, 2009 4:04 am | |
| -Nu ma cobor la nivelul ala. De ce crezi ca te-as sterge de pe fata pamantului? Si am crezut ca s-a rezolvat faza din cabana, mi-am cerut scuze, pentru ca nu stiu ce ma apucase. Si scuze daca a parut ca te-am luat ca pe o carpa, nu asta e intentia mea. Nu am absolut nimic cu tine, crede-ma. Iar faptele nu reprezinta intotdeauna firea unei persoane. Aici ma refeream la Yeon Woo. Tot ce afisa el era o masca, imi aratase asta la sauna. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: It's show time! | |
| |
|
| |
| It's show time! | |
|