| Cabana | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cabana Joi Iul 09, 2009 11:54 pm | |
| off: se scrie "indoi" si se desparte in silabe asa: in-do-i. numai la persoana 1 la perfect simplu se pune cu 2 de "i". on: Shiba inca nu se trezise, dar nici nu voia. Visa la Yume si la ce se intamplase noaptea trecuta, dar o varianta mult mai perversa si mult mai demna de un vis. Nu isi dadea seama ca daca cineva l-ar fi vazut, i-ar fi observat penisul prin pantaloni, gata de actiune. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Vin Iul 10, 2009 12:03 am | |
| Yume se ridica din pat. Se uita la ceilalti. Toti dormeau dusi. Isi scoase din geamantan haine curate si merse sa faca dus. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Cabana Vin Iul 10, 2009 4:36 am | |
| Shiba se trezi si el, intr-un final, dar se simtea murdar, asa ca isi lua niste prosoape si merse la baie. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cabana Mar Iul 14, 2009 5:05 pm | |
| Cassie se trezi si se uita la ceas. Se dadu jos din pat si incepu sa fredoneze: -Happy birthday to me!Happy bday to my stupid life!Na na na na!Happy bday to me......ce viata idioata mai duc si yo.. Apoi se duse la baie sa se spele | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Vin Iul 17, 2009 3:52 am | |
| off: ete na...nu mai raspunde nimenea :))
Cassie se intoarse in camera...nu vroia sa fie suparata...se uita in jur sa vada faca e cineva.. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Vin Iul 17, 2009 4:15 am | |
| off: unde's cele doua randuri? off-topicurile nu se pun la socoteala. aia e in afara rp-ului. on: Shiba intra in cabana ca sa se schimbe. O observa pe Cassie acolo, da rnu o baga in seama. Se indrepta spre geamantan, isi scoase tricoul si imbraca unul curat, pe celalalt mototolindu-l si punandu-l undeva intr-un buzunar. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Vin Iul 17, 2009 4:19 am | |
| off:stiu...da nu aveam ce scrie...na...merit sa fiu banata:))
Cassie se uita la el...dorea sa lase totul la o parte -Shiba..am o intrebare...schimba-ma!spuse ea...adica...schimba-ma cu totul...spuse ea sperand ca si-a dat seama la ce se refera | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Vin Iul 17, 2009 4:46 am | |
| -Huh? se intoarse Shiba, aranjandu-si tricoul. Dupa cateva clipe de pauza, spuse, ranjind: -Vrei sa te transform? off: regulile's reguli pentru oricine. nu trebuie sa fii banata pentru asta, dar de ce ai mai pus regulile, daca oricum au voie sa fie incalcate? | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 17/07/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cabana Vin Iul 17, 2009 6:33 pm | |
| off: sa nu ma omorati daca gresesc, dar imi va lua ceva pana ma obisnuiesc Deobicei faceam pe mess astfel de rp-uri.. toti sa trec la actiune on: Prima mea zi in tabara... Ciudat e ca am aterizat atat de tarziu si probabil toate paturile sunt ocupate.. "o doamne...This is it anyway.. " Mi-am spus in gand oftand in timp ce am deschis tacticos usa cabanei. Am surprins un baiat ce la prima vedere nu mi-a starnit interes si o roscata... pareau ca vorbesc.. ei bine, nu-i voi deranja. Sau poate ar trebui ^^". Ce om normal ar rezista sa astepte cu geamantanul in mana pana cineva sau probabil pana ei vor termina aceasta discutie aprinsa? Mi-am scos castile din urechi si am intrebat cat mai politicos posibil: - Scuzati-ma... Imi puteti spune unde pot lasa bagajul? Totusi speram sa nu ma considere o ciudata pentru stilul meu vestimentar rock pe care il apreciez atat de mult. As ar fi o premiera sa fiu catalogata drept un om normal... Anyway.. Nu este vina mea ca lumea refuza elementele inovatoare. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 12:07 am | |
| -Ahh...unde vrei...spuse ea intorcandu-se...cand ii vazu stilul o scanteie i se aprinse in ochi...ii placea vestimentatia rock si tot. Si da Shiba...la asta ma refer...spuse ea oarecum distrata de stilul noii fete... | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 12:52 am | |
| Shiba o observa pe fata care intra in camera. Arata misto tipa, ii placea lookul ei. O urmari cu privirea pana cand se indrepta spre unul din paturi. -Acela e patul meu, ii spuse zambind. Peste cateva clipe, continua: -Esti noua, nu-i asa? Eu sunt Shiba, ii spuse intinzandu-si mana. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 12:54 am | |
| Cassie se uita la Shiba, apoi la fata cea noua... -Eu sunt Cassie...spuse ea enervata pe ea insasi...tu? Apoi se aseza pe un pat si se uita la ei | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 1:08 am | |
| - Misaki... Jiro Misaki.. Incantata...Btw.. Imi puteti spune Jiro.. , le zambesc prietenos incat sa nu atrag atentia prea mult, dand mana cu el. Ma indrept spre capatul cabanei si arunc geamantanul pe ultimul pat din stanga, despachetand indiferenta, parca lasandu-i sa isi continuie discutia. "Dragut cuplu" Imi spun in gand... - Uh>_< Iar mi-a pus mama pe ascuns tricourile roz la mine... Cat o pot ura cand face asta... spun putin mai in soapta, privindu-i rosie in obraji. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 1:13 am | |
| Cassie se uita la ea...nu ii mai raspunse nimic... -Deci?ce spui Shiba?esti de acord? | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 1:23 am | |
| "Oare despre ce o fi vorba?" Termin de despachetat si hotarasc sa iau o scurta pauza inainte de a merge la dus asa ca dau la o parte valiza, asezandu-ma pe pat cu castile in urechi. Intre timp imi suna telefonul, insa nu il aud din cauza muzicii pentru a o mia oara. Raspund intr-un sfarsit cand o vad pe roscovana privindu-ma insistent. "Jiro! Iar asculti muzica? Ti-am pus cea mai zgomotoasa melodie la telefon si totusi nu il auzi... Ma rog.. Mi-e dor de tine si salonul e cam pustiu de cand ai plecat" Imi striga Ama prin telefon aproape disperat de-a binelea... "Te descurci tu caine si fara mine la facut tatuaje ! " Purtam o discutie foarte inteligenta apoi imi continui ce faceam mai devreme.
Ultima editare efectuata de catre Xxmilk.teaxX in Sam Iul 18, 2009 1:40 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 1:29 am | |
| Miku, vezi ca nu ai trei randuri complete. Te rog sa editezi. -Da, bineinteles ca sunt. Shiba mai facuse astfel de favoruri prietenilor. Ii placea sa isi foloseasca imaginatia, coafand si machiand persoane. De obicei ii ieseau niste lucrari foarte bune. Era un artist si ii placea sa creeze. -Ai vreo idee de cum sa fie noul tau look? Sau ma lasi sa iti fac ce vreau? ranji el. Spera sa aleaga a doua varianta. Shiba stia mereu ce facea si avea simt estetic si bun gust. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 1:43 am | |
| -Cum vrei tu...spuse ea timida. Fiorii de teama o cuprinsesera. Nu se mai simtise niciodata asa ciudat. In jur era o dezordine de nedescris. Hainele aruncate peste tot, lucruri imprastiate...ce mai!balamuc total. -Sper ca te pricepi...nu vreau sa devin cobai...spuse ea cu ironie in glas | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 1:54 am | |
| Imi scot castile din urechi si prievesc fascinata tavanul. Era prostul meu obicei de cand eram mica, atunci cand pierdeam noptile din lipsa de somn, suferisem mult timp de insomnie... speram sa dor in aceasta seara... Fara sa vreau le-am auzit discutia. Roscovana vroia un nou look. Interesant. Nu cred ca am avut vrodata instinc si ochi de stilist, insa eram sigura ca i-ar fi prins bine o schimbare. Poate niste tepi, o culoare bruneta a parului si cateva suvite roscate lasate pentru a completa imaginea... Sau poate si un tatuaj, pe antebrat, o cruce sau kirin.. ooo nu.. mai bine un dragon.. Iubesc dragonii... Ce tot vorbesc ? >_> Nu ii pot da sfaturi... Eu aia care arat destul de normal in materie de par. Totusi m-am bagat in discutie... - Vrei o schimbare roscato? Ce ai zice sa incepi prin a te vopsi? Ti-ar merge si un tatuaj daca nu iti displace ideea. | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 2:00 am | |
| -Stai linistita, ma pricep. Am mai facut asta de mult ori. O sa iti fac o freza asa misto, ca o sa devii narcisista, chicoti Shiba. Trase un scaun si ii facu semn sa se aseze. Stranse rapid toate hainele din jurul lor si le indesa undeva, intr-un colt. -Asteapta aici, ma duc sa imi aduc sculele. Isi scoase din bagaj foarfeca si cateva vopsele de par. Avea sa o intrebe pe Cassie ce culoare vrea sa o faca. Pleca afara si aduse intr-o sticla de jumatate de litru, apa de la chiuveta de la cantina. Se intoarse in cabana nerabdator. Incepu sa ii ude parul lui Cassie. -Vreau sa imi spui cu ce culoare vrei sa te vopsesc. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 2:13 am | |
| Yume intra in cabana. Era cam pleostit din cauza caldurii. Primul lucru care ii sarise in ochi a fost fata cea noua. Ramase in pragul usii si se uita o vreme la ea. Ii placea cum era imbracata. Dar, brusc privirea i-a fost atrasa de Shiba care o interba pe Cassie cum sa o vopseasca. \"Ce? Si la asa se pricepe? E multi talent tipul, nu gluma\", isi zise Yume in gand/ Inca statea in pragul usii.
Ultima editare efectuata de catre Yumehito in Sam Iul 18, 2009 2:15 am, editata de 1 ori |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 2:14 am | |
| -Ahem....nu stiu...cum vrei...spuse ea uitandu-se la el...nu ma pricep la par...de fapt...nici cu moda nu sunt...dar nu cred ca [,] conteaza asta. Apoi lua o oglinda si o tinu in mana...simtea parul ud pe umeri...si nu ma cheama "roscato" ^^"....ci Cassie...i se adresa ea fetei din camera | |
|
| |
Sarani *~Newbie~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 2:27 am | |
| Il privesc pe roscat apoi imi indrept atentia asupra roscatei... - Mdah.. prefer sa te alint asa... "Ji'man esti geniala!" Cum ar spune-o Ama pe un ton ironic. I-am facut o impresie "buna " lui Shiba, oricum, nu-mi place.. E mult prea ignorant. Fata si nimic altceva. Nu m-ar mira daca e un pervers. Datorita caldurii, cu gandurile in cap, ma intorc cu spatele la ei si fara vro piedica imi dau jos tricoul si imi iau un maieu cu spatele gol, lasand tatuajul in forma de dragon sa se vada apoi ma intorc cu fata la ei. - Va deranjeaza daca fumez? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 2:30 am | |
| Din nou, Yume isi muta privirea asupra fetei. Nu mai vorbea la telefon asa ca indrazni. Se apropie de ea, lasandu-i ii oace pe Cassie si Shiba. -Eu sunt Yume. N-am avut ocazia sa ma prezint mai dreveme. Tatuajul de pe spatele ei era frumos. Chiar foarte frumos. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 2:31 am | |
| -Da...pe mine da...spuse ea privind-o cu oarecare scarba...plus ca nu suport fumul de tigara...mi se face rau...nu te deranjeaza sa iesi afara?spuse ea sincera. Apoi isi indrepta privirea spre Yume: -Ce faci?spuse ea politicoasa. Unde o fi Shiba? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cabana Sam Iul 18, 2009 2:42 am | |
| -Cassie. Iti shcimbi look-ul? Aaa..nu l-am vazut pe Shiba. Yume se aseza in fata ei si o cerceta. Ochii verzi i straluceau si avea un zambet larg pe fata. -Ce te-a facut sa-ti schimbi look-ul? Yume inca se uita la ea. Ochii ii ieseau bine in evidenta. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cabana | |
| |
|
| |
| Cabana | |
|