Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cabana

In jos 
5 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Urmatorul
AutorMesaj
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 2:46 am

-Nu stiu...spuse ea uitandu-se in ochii lui mari si caprui...vad ca iti plac ochii mei...spuse ea rusinata...apoi se uita la ea...avea un tricou negru cu un C mare si bloody pe el. Parul ii era umed si incepea sa o enerveze...Shiba...unde naiba esti?intreba ea enervata. Apoi ii remarca zambetul de pe fata...ce esti fericit asa?
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Numarul mesajelor : 93
Data de inscriere : 17/07/2009
Varsta : 30

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 2:47 am

Bag la loc tigara pe care ma pregateam sa o scot din buzunarul gentii, ii zambesc blondului si intind mana:
- Misuko Jiro.. Mi se spune mai mult Jiro sau ji pe motiv ca numele Mitsuko e prea feminin pentru mine. Incantata
"Ama si vorbele lui... Pare de treaba tipul oricum.." Am impresia ca trebuie sa ma misc de fiecare data afara sa fumez...
- Bine roscovano.. pardon.. Cassie... Ma voi duce afara..
Hihi.. Sa vedem daca reusesc sa o enervez pe fetiscana asta.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 2:50 am

Cassie nu ii mai spuse nimic...se uita la Yume si ii puse mana pe umar...
-Tipa asta noua se crede cam mare si tare...dar e treaba ei...nu ma intereseaza...spuse ea indiferenta...apoi duse mana prin parul umed...Arghh...nu-mi place cand e ud...spuse ea uitandu-se cu scarba la parul ei
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:08 am

-Incantat de cunostinta Jiro, striga Yume dupa ea. Apropo, imi place tatuajul, ranji Yume si se intoarse cu fata la Cassie.
-Mi se pare ok tipa. IMi place look-ul ei.
Yume se uita din nou la Cassie. Ii statea bine cu parul ud .
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:11 am

-Ce te holbesti asa la mine?hai mai Shiba odata...ca ma plictisesc...spuse ea vazandu-l...apoi arunca o privire prin camera...tot era dezordonat..."Mdah....asa e tabara...dezordonata"...Yume?yo stiu ca sunt frumoasa dar nici tablou nu sunt....ce naiba...nici la alea nu te holbezi atata...spuse ea razand
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:13 am

-Nu ma holbez. Te studiam si mi te miagiam cu alte frizuri, ii zise chicotind.
Se ridica de pe jos si se arunca in pat. Nu mia avea chef de nimic, dar chitara ii facu cu ochiul. O lua si incepu sa cante. Pate mai anima atmosfera. O lasa in pace pe Cassie. Acum era doar el si chitara. Isi misca degetele pe grif fara nicio problema. Ranjea. Nu stia daca lui Cassie ii place, dar acum nu-l interesa. Vroia doar sa scape de plictiseala ce puse stapanire pe el de cateva zile.

Ultima editare efectuata de catre Yumehito in Sam Iul 18, 2009 3:19 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:16 am

Mareste-ti postul ^^"

-Ahhh....si?mi-ar sta bine?spuse ea facandu-i cu ochiul...dar mai lasa naibii chitara aia...vad ca Shiba doarme...tine-mi companie...ma plictisesc...si sunt scarbita de parul meu ud...e dezgustator...nu ma pot gandi decat la el....spuse ea scuturand capul...isi dadu bretonul din ochi si sesiza ca vorbea cam prea mult
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:21 am

Vin de afara si il vad pe Yume cu chitara in mana. "Asa mai merge fratilor" Imi spun in gand. Un chitarist, in sfarsit, un om normal.. Aproape ca ma fac sa rad gandurile mele:)).
- Yu'chan.. Sti sa canti? il privesc fascinata..
OOO da... Seamana chitara lui cu Gibsonul meu. As vrea sa vad ce poate.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:24 am

Yume auzeao voce pe fundal, dar nu-i dadu atentie. Era concentrat pe cantec. Incepu sa ii placa improvizatia lui. Poate va compune un cantec din asta. Isi plaimba privirea prin caemra. Vazu dezordinea infernala, dar nu o baga in seama. Ranjea in continuare. Incepu sa fredoneze ceva, fara versuri. Lui i se parea ca suna grozav. Continua sa cante linistit. Uita de tot si reusi sa alunge plictiseala.
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:27 am

M-am grabit sa ajung la bagaje, trecand pe langa roscovana cu o expresie de genul "You are a looser" aopi mi-am scos bassul cu satisfactie din geanta. "Cum am putut uita de tine?" Am inceput sa cant in armonie cu chitara lui Yu, fericita ca gasisem o persoana ce ar putea fi fascinata de solourile mele.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:30 am

Brusc Yume se opri. Se uita la Juri care avea in brate un bass superb. Il privea ca hipnotizat.
-Canti la bass?? Super!!, ii zise visator. Si Shiba canta. Va invidiez, chicoti el. De cat timp canti?
Yume era asa de fascinat incat vroia sa afle cat mai multe. Ii placea bassul foarte mult, dar si-a cumparat o chitara eleectrica. S-a gandit ca are mai multe avantaje.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:33 am

Cassie se uita la ei...ar fi putut sa isi ia si ea chitara, dar nu dorea sa para o increzuta...astepta sa faca Shiba o miscare...umezeala parului i se prelingea pe corp. Privea plictisita in jur si incepu sa fredoneze melodia cu acelasi nume ca numele ei: Cassie by Flyleaf...ii placea melodia, si nu pentru ca ii purta numele...ci pentru versurile sale minunate.
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:36 am

Ma inrosesc si ii raspund:
- Cant de aproximativ 3-4 ani... Cam de la 15 ani. Mai repet cand am timp si apuc... Sunt destull de ocupata cu salonul..
Las basul jos apoi ma razgandesc.
- Incearca-l! il intind.
Ma uit la roscata ce isi tot invartea parul in maini, asteptandu-l probabil pe Shiba. "Oare cat de mult am iritat-o?"
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:40 am

Cassie privea plictisita in jur, continuandu-si melodia...
-Cantati bine...amandoi!spuse ea zambind...mi-ar placea sa cant in halul asta de bine...spuse ea indiferenta oarecum...apoi incepu sa-si imagineze cum i-ar sta cu diferite frizuri sau culori...se imagina cu parul negru si breton stil GaGa...
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:50 am

Ma uit zambitor la ea, de pe jos, mirata de cum ajunsesem acolo, intinzand mana intr-un fel de semn.
- Roscato... Imi pare rau pentru mai devreme. Doar glumeam.
Din instinct mai scot o tigara si bricheta, dar imi amintesc ca o deranjeaza si mi le bag in buzunar. E destul de trist sa fi inaafara salonului, fara sa lucrez la tatuajele mele sau la anumite gauri de 00 G...
- V-ar placea un tatuaj? Ma cam plictisesc si as vrea o ocupatie...
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 3:56 am

-No mersi...am unul...spuse ea aratandu-i "C"-ul caligrafic de pe sold...apoi se uita prin camera pentru a mia oara...parul o scarbea deja...doamne...eu renunt...spuse ea luand prosopul...nu mai suport parul asta...il urasc ud...daca era spalat si cu sampon, poate. Apoi se sterse cu un prosop
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 4:13 am

Yume lua bassul de la Juri. Se uita la el destul de mult timp apoi si-l puse in brate. Se simtea atat de nepriceput. Dar isi aminti o melodie. Si incerca sa o cante. Nu iesise cum a vrut si se uita dezamagit la el. Apoi isi ridica privirea spre Juri.
-Faci tatuaje? Esti incredibila!!
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 6:25 am

Shiba se intoarse in camera dupa ceva timp. Cassie deja isi stersese parul cu un prosop.
-Scuze ca am intarziat. M-a retinut bucatareasa si s-a luat de mine ca nu-stiu-ce am facut.
Cassie nu mai era asezata pe scaun, asa ca Shiba o apuca de incheietura si o aseza inapoi pe scaun.
-Deci, ce sa fie? Uite, ai ochii verzi. Ti-ar merge un negru, dar n-am sa te fac asa. Negrul imbatraneste, uita-te la mine. Am 19 ani si arat de 27. Poate un castaniu cu suvite rosii. Ce zici?
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 1:30 pm

-Ti-am zis sa faci cum vrei...spuse ea asezandu-se...si m-am sters pentru ca nu suport parul umed...daca vrei mai uda-ma odata...spuse ea uitandu-se la Yume...chiar iti place asa de mult sa canti la bass?i se adresa zambindu-i...dupa accea observa ca lumea era fiecare preocupata cu cate ceva...
Sus In jos
Sarani
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Sarani

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 4:46 pm

Ma inrosesc la exclamatia lui Yu. "Cat de fascinat poate si de o pustoaica ca mine"...
- Cantatul e doar un fel de hobby, o placere si nimic mai mult. Mereu mi-am spus ca nu aveam sa devin o cantareata faimoasa. Iar tatuajele... Ei bine... Trebuie sa-mi castig existenta prin ceva.. Right?
Am privit-o pe Cassie cu o privire goala, pipaindu-mi urechea cu degetele mele lungi pentru a-mi verifica unul din cercei. "Hmm... e bine.. Urechea s-a obisnuit cu gaura.. Cred ca imi voi mai face una" Ma trantesc pe patul meu si il las pe Yu sa mai exerseze la bass.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 6:04 pm

Shiba pregati vopseaua castanie, in timp ce il asculta pe Yume chinuindu-se sa cante la bass. Un zambet ii aparu in coltul gurii, dar nu spuse nimic. Incepu sa o vopseasca pe Cassie. Dupa ce termina, o sala sa stea 40 de minute cu vopseaua in par, ca sa i se fixeze si se aseza langa Yume.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 6:43 pm

Fata astepta sa se scurga cele 40 de minute...intre timp lua o carte si incepu sa citeasca. Simtea cum toata lumea era preocupat de cate ceva. I se facu un somn, dar vru sa se tina treaza. Pleoapele ii erau din ce in ce mai grele. Casca de cateva ori si arunca cartea.
-Shiba...mai stau mult asa?mi se face somn...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 7:05 pm

A mai exersat ceva la bass si i l-a dat inapoi. Nu era grozav, era chiar paralel si decat sa se faca de ras mai rau renunta.
-Mersi ca m-ai lasat sa cant putin, ii zise zambind.
Se uita la Shiba care se asezase langa el apoi la Cassie apoi la Juri. Cam toata lumea era ocupata cu ceva. Nici nu era de mirare la cat era de cald afara.
Isi intoarse din nou privirea spre Shiba si il intreba.
-Tu la cate chestii te pricepi?
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 7:13 pm

-Ooo, dar la cate chestii nu ma pricep, rase el.
Evident, glumea. Ii placea sa faca genul acesta de glume, chiar daca unora nu li se pareau prea bune.
-Nu stiu, spune-mi tu la ce ma pricep, ii spuse Shiba, privindu-l patrunzator.
Se referea la actele sexuale pe care le avusesera, spera ca Yume sa inteleaga. Nu era nevoie sa ii raspunda.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 EmptySam Iul 18, 2009 7:16 pm

-Shiba!...spuse Cassie aproape adormita. Mor de somn...spuse ea incercand sa-si tina ochii deschisi. Se uita la el si continua: ii spui mai tarziu lui Yume la ce esti bun...eu mor...mor...mor!!!...spuse ea abia mai tinandu-si ochii deschisi...apoi incerca sa se ridice, dar in zadar
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cabana - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana   Cabana - Pagina 26 Empty

Sus In jos

Cabana
Sus 
Pagina 26 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Cabana fetelor
» Cabana baietilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Tabara :: Cabana-
Mergi direct la: