| Showers | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Showers Mier Iul 08, 2009 5:29 pm | |
| off: nu era afara din baie?:)) | |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Showers Mier Iul 08, 2009 5:31 pm | |
| off: a nuj. =)).... se carase de tot. shiba se carase, nu stiu yume. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Mier Iul 08, 2009 5:32 pm | |
| Cassie iesi proaspata ca un boboc de trandafir. Mirosea a levantica, iar parul ei a mure off: wow :)) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mier Iul 08, 2009 6:11 pm | |
| |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Joi Iul 09, 2009 12:35 am | |
| Cassie veni pana la baie sa isi faca machiajul | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 12:07 am | |
| Yume intra in baie. Se dezbraca si in tra la dus. Era cu capul pe alta planeta abia mai stiind de el. Statea sub dus fara sa se miste privind in gol . |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 4:46 am | |
| Shiba intra in baie pentru a-si face un dus. Se dezbraca repede si intra in cabina. Lasa apa sa ii cada pe spate si pe cap, in timp ce isi trecea mana prin par. Din cabina vecina auzea dusul. Se parea ca si altcineva avea chef sa se spele. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 4:59 am | |
| Intr-un final Yume termina. Se imbraca si se privi in oglinda. Parul ii era ud si lasat, iar din varfuri se scurgea apa. Se apleca peste chiuveta si se uita in oglinda. Avea cearcane mari sub ochi. -Ce naiba?! excalama el enervat. Scoase periuta de dinti de buzunarul pantalonilor curati, o spala si incepu sa se spele pe dinti privind incontinuu in oglinda. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:08 am | |
| Dupa ceva timp Shiba iesi si el din cabina ud, cu un prosop in jurul mijlocului sau si il surprinse pe Yume spalandu-se pe dinti. Nu se vedea in oglinda deoarece cabinele de dus nu erau in fata oglinzilor. Sperand sa il sperie, Shiba se apropie de Yume si ii cuprinse, brusc, mijlocul. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:14 am | |
| Yume tresari si se intoarse speriat -Nu esti normal? M-ai speriat de moarte! N-ai vazut ca eram concentrat?, ii zise el. Avea pasta de dinti pe toata gura, dar nu-si dadu seama. Inca se uita nervos la Shiba care era lipsit de orice stres. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:21 am | |
| -Ai pasta de dinti pe buze, chicoti Shiba. Se apropie de el si incepu sa ii linga pasta de dinti de pe buze. -Mmm... facu el apoi satisfacut. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:24 am | |
| -Iti place? il intreba Yume putin mirat. Apoi se intoarse si termina de spalat pe dinti. -Acum e mai bine, ranji el. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:31 am | |
| -Ah, are un gust nasol, dar cand e vorba de buzele tale... Shiba ranji. Incepu sa se spele si el pe dinti. Periuta lui era deja acolo, isi notase numele pe ea, ca sa nu i-o fure nimeni. Se spala si el pe dinti si spera ca Yme s anu plece din baie pana termina el. Dupa ce termina, se uita la Yume. Ii apuca delicat barbia. Isi musca buza inferioara si se apropie de el. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:40 am | |
| Yume isi lasa periuta pe chiuveta si il privea pe Shiba fix in ochi. Se ridica pe varfuri pana ajunse la buzele lui Shiba. Incepu sa-l sarute si isi duse mainile dupa gatul lui. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:43 am | |
| Shiba se simtea acum mult mai bine pentru ca Yume era cel care incepea sa il sarute. El nu trebuia decat sa ii dea de inteles ca vrea. De data aceasta, nu-l atinse pe Yume, doar ii raspunse la sarut. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:51 am | |
| Yume observa ca Shiba era doar in prosop. Isi plimba mainile pe spatele lui si-l saruta tot mai pasional. Din nou picioarele incepura sa-i tremure, dar nu se lasa. Vroia, ca macar o data, sa fie de inaltimea lui Shiba pentru mai multa vreme. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:54 am | |
| Yume incepuse sa isi plimbe mainile pe spatele lui, dar Shiba nu voia sa il atinga. Doar il saruta. Voia sa vada daca Yume se in stare sa il excite, asa cum el reusea sa il excite pe Yume. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:02 am | |
| Vazand ca Shiba nu-i face nimic se hotari sa preia controlul. Se lasa pe talpa piciorului si incepu sa-l sarute pe gat plimbandu-si usor limba pe gat. Il lipi de perete si cobori cu saruturile spre abdomen. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:07 am | |
| Shiba il lasa pe Yume sa il sarute, dar cand sarutarile de pe gat coborara spre abdomen, se intreba ce ii va face. Oricum ar fi fost, incepea sa se excite, dar nu avea de gand sa o faca in baie. Totusi, il dorea pe Yume asa de mult!... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:13 am | |
| Yume isi ridica privirea spre el si ii zambi, apoi continua. Reveni cu saruturile pe gat. Se ridica din nou pe varfuri. Il saruta pe gura, iar cu una din maini ii cuprinse , prin prosop, instrumentul si incepu sa-l maseze. Spera sa reuseasca sa-l excite macar putin pe Shiba. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:19 am | |
| Shiba simti mii de fiori placuti ce incepeau sa ii stapaneasca trupul in momentul in care Yume ii apuca penisul prin prosop si incepu sa i-l maseze. Gemu scurt si isi lasa capul pe spate de placere. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:31 am | |
| Yume zambi satisfacut si continua. Ii dadu prosopul la o parte si-i mangaie din nou penisul. Cu cealalta mana se chinia sa-si desfaca cureaua. Intr-un final reusi. Isi scoase si el pantalonii si chiloti. Cobori cu saruturi tandre spre abdomen, apoi ajunse la penis. Isi apropie gura si incepu sa-l linga. Primul impact i s-a parut scarbos, dar incepuse sa-i placa. Shiba incepu sa geama de placere. Asta insemna ca Yume era pe drumul cel bun. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:37 am | |
| Shiba gemea si respira greu, in timp ce Yume ii facea sex oral. Se simtea in al noualea cer, dar era posibil ca Yume sa nu mai fi facut asta vreodata. -Yume... nu trebuie sa faci asta... ii spuse el printre gemete. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:43 am | |
| Yume isi puse un deget la el pe buze si ii zambi cald apoi continua. Era satisfacut si fericit. Il excitase pe Shiba. Asta era prima lui victorie. Pana acum doar Shiba il provoca, dar acum el facea totul. Continua sa-i linga penisul si-l mangaia cu mainile pe abdomen. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:51 am | |
| Shiba era din ce in ce mai excitat. -Nu trebuie sa faci asta... incerca el sa spuna, dar tonul vocii lui ii dadu de inteles lui Yume ca nu ar fi vrut sa se opreasca. Si nu se opri. Yume continua ii suga penisul, ceea ce il excita foarte tare. Se aseza pe jos, in fund, deoarece obosise sa stea in picioare. Ii impinse capul lui Yume, apoi ii apuca barbia si il apropie de el. Incepura sa se sarute pasional, in timp ce Shiba ii mangaia penisul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Showers | |
| |
|
| |
| Showers | |
|