| Showers | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 2:54 pm | |
| Fiori de placere pusera stapanire pe corpul sau. Brusc, Yume se departa de Shiba si il privi serios. Totusi erau in baie. Oricand putea intra cineva si chiar nu vroia asta. Se uita la Shiba si un zambet ii aparu pe buze. -Imi pare rau ca ne oprim aici, ii zise Yume lasadu-si capul in jos. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 5:24 pm | |
| Shiba nu voia sa accepte asa ceva. Era prea excitat ca sa se mai opreasca. Il trase pe Yume spre el si il saruta. Il roti, astfel incat el sa fie lipit de perete si incepu sa ii sarute corpul. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 6:53 pm | |
| Yume renunta la idee si se lasa purtat de val. Fiorii se intensificasera. Inchise ochii si isi lasa, putin, capul pe spate |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
Numarul mesajelor : 645 Data de inscriere : 19/09/2008 Varsta : 30 Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 7:38 pm | |
| Cu riscul de a-i vedea cineva, Shiba il patrunse din nou pe Yume, ca in noaptea trecuta. Din nou ii auzi gemetele, ceea ce il excita si mai tare. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 7:58 pm | |
| Yume gemea si rasufla greu. Era din nou acea senzatie ca si in nopatea trecuta. Ii placea la nebunie. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 9:14 pm | |
| Dupa ce termina, Shiba il ajuta pe Yume sa se ridice. Isi infasura prosopul in jurul mijlocului. Stropi de sudoare ii curgeau pe corpul bine facut. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Vin Iul 10, 2009 9:20 pm | |
| Yume isi lua hainele de pe jos. Se imbraca incet, fara chef. Se privi din nou in oglinda. Stropi de transpiratie ii curgeau pe fata. Dadu drumul la apa si se spala. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Sam Iul 11, 2009 12:33 am | |
| Shiba il privi in timp ce-si spala fata. Dupa ce termina, ii dadu un sarut rapid. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Sam Iul 11, 2009 2:20 am | |
| Yume zambi apoi casca. Se uita o vreme la Shiba apoi ii zise -Imbraca-te! Ca dupa tine astept. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Sam Iul 11, 2009 4:05 am | |
| Shiba incepu sa se imbrace sub privirile lui Yume. Il lua apoi de mana si iesira amandoi din baie. | |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 4:04 pm | |
| Cassie intra din nou in baie. Machiajul ei era distrus. Rimelul se scurse din cauza lacrimilor. Totul era distrus, dar continua sa planga. Nu ii observase pe cei doi cand iesira. Isi desfacu gentuta "magica" si incepu sa se stearga | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 5:34 pm | |
| Yuem o vazu pe Cassie. Si isi aminti de ziua ei. Intra in baie. Abi atunci observae ca plange. Isi sterse zambetul de pe buze si si se uita o vreme la ea. Se vedea si el in oglinda, dar Cassie parea sa nu-l observe, Se gandi ca decat sa stea acolo ca un bou mia bine ar merge la ea. Se aporopie incet pentru ca nu vroia sa o sperie. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 7:10 pm | |
| Cassie incepu sa-si dea cu rimel, dar in zadar. Lacrimile ii stricau machiajul. Atunci il observa pe Yume: -Ce faci aici? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 7:18 pm | |
| Yume se uita mirat la ea. Nu stia de ce plange. Vroia sa afle. -Am venit sa vad ce faci...De ce plangi?
Ultima editare efectuata de catre Yumehito in Mar Iul 14, 2009 7:47 pm, editata de 1 ori |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 7:35 pm | |
| off: ahh....uita-te la reguli on: -Dar nu plangeam...minti ea. Se uita in oglinda si isi vazu chipul. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 7:47 pm | |
| off: le-am citit...da nu stiu de ce am acris numa un rand :|:)) lasa ca editez:))
Yume se uita la ea ridicand o spranceana. Se vedea clar ca plangea. Ramase pe loc privind-o. Rimelul ii curgea odata cu lacrimile -Cassie, n-ai cum sa ma fraieresti! Se vede de la o posta ca plangi. Ce ai? |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 7:51 pm | |
| Cassie nu mai spuse nimic. -Nu am nimic,....serios.... Apoi se aseza pe o banca | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 8:02 pm | |
| Yume se aseza pe banca langa ea. Cassie ascundea ceva. Se uita o vreme indelungata la ea, dar ea privi tot in jos. -M-am saturat de atitudinea ta! Spune-mi ce ai! |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 8:11 pm | |
| -Nu pot...spuse ea privind in gol. Se uita la tenesii ei...erau verzi cu stele galbene... Privi in jur. Nu era nimeni... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 8:38 pm | |
| -De ce? E ceva personal? Yume se uita suspicios la ea. I-ar fi putut spune de la inceput si atunci n-ar mai fi stresat-o. Nu-i mai zise nimic.Astepta un raspuns. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 8:41 pm | |
| -Pai...nu chiar...e vorba despre....tine...si Shiba...spuse ea si ofta iar... Apoi privi iar in gol...
off:nu mai stiam ce sa scriu :| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 8:57 pm | |
| Yume zambi si se uita la ea. Chiar credea ca e vorba despre altceva. -O poveste incurcata...Chiar foarte incurcata. Stii, nu-mi place sa va vad certandu-va. |
|
| |
Jenny *~JustHalfWinter~*
| Subiect: Re: Showers Mar Iul 14, 2009 10:27 pm | |
| -Mdah...nici mie nu imi place sa te vad cu el...dar nu am ce face. Cassie se uita la el. Ochii cei mari si verzi ii intalnira pe cei caprui. Apoi se uita din nou in jos | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Showers Mier Iul 15, 2009 4:01 am | |
| Yume isi lasa capul in jos. Isi daduse si el seama ca provocase cam multe dispute intre ei. Dar, desi se credea hetero, observase ca ii plac si tipii. Ii separea ceva extraordinar sa umbli cu tipi, dar nucrezuse ca se va ajunge la asa rivalitate. Nu vroia sa o supere pe Cassie, dar nici pe Shiba. Se afla intre ciocan si nicovala. Nu mai zise nici nimic el o perioada lunga de timp. |
|
| |
Shiba-san IceAdmin
| Subiect: Re: Showers Mier Iul 15, 2009 5:03 am | |
| Shiba se afla in zona si se gandi sa vada cum ii mai sta parul, dar nu apuca sa intre in baie pentu ca auzi voci. Nu intra, ci statu afara ceva timp pentru a auzi tot ce vorbeau Yume si Cassie. Fusese invatat de mic sa nu faca niciodata o fata sa planga. Se simtea ca ultimul jeg de pe Pamant. Pleca de langa baie. Trebuia sa o lase pe Cassie sa se linisteasca, apoi va discuta cu Yume. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Showers | |
| |
|
| |
| Showers | |
|