Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Cabana fetelor

In jos 
4 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

Cabana fetelor - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cabana fetelor   Cabana fetelor - Pagina 2 EmptySam Dec 26, 2009 4:26 am

-Da, ai ghicit!i-am spus zambind. Ce zici, vrei sa mergem la patinoar? Mie imi place sa patinez. Speram sa vrea sa mearga, deoarece aveam pofta sa patinez, dar nu singura, asa nu mai este distractiv.
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Ayumi
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Ayumi

Numarul mesajelor : 26
Data de inscriere : 26/12/2009
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Cabana fetelor   Cabana fetelor - Pagina 2 EmptyMar Dec 29, 2009 12:44 am

-Hmm..o idee grozava!Sigur ca vreau,doar...stai sa ma schimb.Nu vreau sa devin iar un...turture.
Am inceput a rada in timp ce am coborat cu grija din pat uitandu-ma prin dulapiorul in care imi aranjasem frumos hainele.Mi-am trecut mana prin par,bagandu-mi capul inauntru. In cateva clipe m-am si imbracat.Imi luasem o pereche de blugi lungi,negri si un pulover alb peste cate am luat mai apoi o vesta neagra care sa stea fix pe abdomen, cat sa-mi scoata putin pieptul in evidenta. Mi-am luat ghetele in picioare privind-o pe fata.
-Heyy..haide! Ai adormit?
Sus In jos
Mizuho
*~Newbie~*
*~Newbie~*
Mizuho

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 25/12/2009

MesajSubiect: Re: Cabana fetelor   Cabana fetelor - Pagina 2 EmptyMar Dec 29, 2009 11:25 pm

Am intrat in cabana
Pe fata aveam un entuziasm fals, mai bine mi.as fi bagat degetele in ochi decat sa fiu aici. Clar, mamicamea nu ma vroia acasa in timpul sarbatorilor.
Eram plina de zapada, mi.as scuturat frumos geaca afara, zambetul pierindu.mi treptat.
Mi.am arajat bocancii langa usa si mi.am lasat bagajul jos.
Mai era lume in cabana,clar.
- Buna, zic vrand sa par foarte politicoasa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cabana fetelor   Cabana fetelor - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Cabana fetelor
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Dusurile fetelor
» Cabana