Numarul mesajelor : 1496 Data de inscriere : 11/07/2008 Varsta : 29
Subiect: Re: Cabana fetelor Sam Dec 26, 2009 4:26 am
-Da, ai ghicit!i-am spus zambind. Ce zici, vrei sa mergem la patinoar? Mie imi place sa patinez. Speram sa vrea sa mearga, deoarece aveam pofta sa patinez, dar nu singura, asa nu mai este distractiv.
Ayumi *~Newbie~*
Numarul mesajelor : 26 Data de inscriere : 26/12/2009 Varsta : 28
Subiect: Re: Cabana fetelor Mar Dec 29, 2009 12:44 am
-Hmm..o idee grozava!Sigur ca vreau,doar...stai sa ma schimb.Nu vreau sa devin iar un...turture. Am inceput a rada in timp ce am coborat cu grija din pat uitandu-ma prin dulapiorul in care imi aranjasem frumos hainele.Mi-am trecut mana prin par,bagandu-mi capul inauntru. In cateva clipe m-am si imbracat.Imi luasem o pereche de blugi lungi,negri si un pulover alb peste cate am luat mai apoi o vesta neagra care sa stea fix pe abdomen, cat sa-mi scoata putin pieptul in evidenta. Mi-am luat ghetele in picioare privind-o pe fata. -Heyy..haide! Ai adormit?
Mizuho *~Newbie~*
Numarul mesajelor : 3 Data de inscriere : 25/12/2009
Subiect: Re: Cabana fetelor Mar Dec 29, 2009 11:25 pm
Am intrat in cabana Pe fata aveam un entuziasm fals, mai bine mi.as fi bagat degetele in ochi decat sa fiu aici. Clar, mamicamea nu ma vroia acasa in timpul sarbatorilor. Eram plina de zapada, mi.as scuturat frumos geaca afara, zambetul pierindu.mi treptat. Mi.am arajat bocancii langa usa si mi.am lasat bagajul jos. Mai era lume in cabana,clar. - Buna, zic vrand sa par foarte politicoasa.