Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Relaxare...

In jos 
3 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Varsta : 30
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

Relaxare... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:39 am

Am simtit cum cineva s-a asezat pe mine si, cand m-am uitat mai bine, era Jenny. Ce naiba, nu vedea ca eram acolo? Asa de invizibil eram? Vreau sa zic, da, era abur, dar... In fine, mi-am pus mainile pe mijlocul ei, semn ca trebuia sa se ridice, speram sa inteleaga asta si sa nu interpreteze altfel.
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

Numarul mesajelor : 1496
Data de inscriere : 11/07/2008
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:44 am

-Ah da!Ma ridic! i-am zis ridicandu-ma imediat si asezandu-ma mai departe de el. Era foarte jenant, asa ca nu am mai zis nimic si speram sa nu mai aduca vorba despre asta . Nu mai vedeam nimic, si speram ca nimeni nu fazuse faza. Chiar nu vroiam sa se inceapa cu rautatile la adresa mea, chiar din prima zi.
Sus In jos
http://rpg-world.wikiforum.ro
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:46 am

Am lasat-o pe jenny si m-am intors spre Yeon Woo.
-Ce misto! As vrea sa te vad si eu jucand. Ce zici, interpretezi candva pentru noi? Pun pariu ca esti bun.
Eram convins de asta pentru ca tipul era foarte serios si eram convins ca isi lua meseria in serios, ca era ambitios si ca dadea tot ce avea mai bun. Eram nerabdator sa il vad cum joaca.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 22/12/2009

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:49 am

Am auzit usa deschizandu-se. Si mai multa lume. M-am ridicat de pe bancheta. Nu mai aveam chef sa stau acolo. Nu-mi placeau oamenii. Mi-am aranjat prosopul. Nu am vazut cine a intrat, dar oricum nu ma interesa.
-Ce misto! As vrea sa te vad si eu jucand. Ce zici, interpretezi candva pentru noi? Pun pariu ca esti bun, l-am auzit pe SHiba.
-Nu stiu, ma mai gandesc.
Nu aveam chef sa interpretez pentru nimeni nimic.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 2:54 am

-Haide, vreau sa te vad. Cred ca toti vrem.
Nu parea foarte incantat de idee si ma enerva faptul ca nu puteam sa il abordez in niciun fel. Doar in legatura cu muzica mai vorbise. A, si cand era vorba sa critice pe cineva. Da, atunci turuia. Dar, in rest, nu se lasa deloc abordat, eram convins ca nu ii placea sa socializeze si eram convins ca avea o parere proasta despre mine. In general nu-mi placea sa stau cu persoanele care aveau o parere proasta despre mine, e si normal, dar tipul asta avea ceva ce ma atragea, nu stiu ce, poate misterul.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:07 am

Nu aveamd e agdns a interpretez pentru ei. Nui aveam de ce.
-Poate. Dar de ce vretis a ma vedeti? Sunt un actor ca oricare altul.
Puteau merge si la teatru. Acolo vedeau actori la fel ca si mine. Nu trebuia sa le interpretez eu. Nu vedeam de ce. Plus ca nu stiamc e sa le interpretez. Refuzam categoric.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:12 am

-Si ce daca? Vrem sa te vedem, suntem curiosi. Sunt convins ca esti bun si vreau sa vad ce poti. Haide, nu pierzi nimic daca ne arati.
Eram sigur ca nu vroia sa ne arate, dar nu avaem de gand sa renunt. Parca ma provoca sa vreau sa aflu mai multe despre el, era misterios, imi placea asta.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:22 am

Shiba nu parea sa renunte. Ma provoca. Ma provoca sa joc jocul la care ma pricepeam cel mai bine.Parca ceva ma impingea sa nu refuz.
-Iti place sa provoci oamenii, asa-i?
Da, ii placea. Se vedea pe el. In gand am acceptat, dar nu am vrut sa accept din prima in fata lui. Vroiam sa vad cu ce mai vine pentru ca ma convinge.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:33 am

Am ranjit. Era un lucru bun sau rau? Ii placea asta sau nu?
-Da, imi place. Pentru ca stiu ca sunt in stare de acel lucru si se rusineaza sa-l faca. Dar nu trebuie sa le fie rusine.
Evident, vroiams a il provoc cu asta. Stiam ca nu ii era rusine si ca nu vroia doar asa, ca sa ne faca noua in ciuda.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:43 am

-Se vede ca iti place. Ma mai gandesc daca sa interpretez sau nu.
Aveam de gand sa o fac, dar fara sa stie. Trebnuia sa gasesc un loc unde sa pot face o scena, nu stiu din ce, dar sa fie o scena, apoi sa imi pregatesc replicile. Vroiam totusi sa le fac o surpriza. De cand eram asa de generos? Niciodata nu mi-au placut surprizele.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 3:54 am

Se vede ca iti place.
Speram sa nu faca o aluzie, spunandu-mi de fapt ca eram enervant. Il credeam in stare, dar cred ca era prea diplomat sa mi-o spuna. Totusi, nu-mi pasa daca i se parea ca eram enervant. Avea sa vada ca nu eram chiar asa cum paream. Eram foarte curios sa il vad cum juca si motivul pentru care folosisem "noi" era din cauza ca pana atunci vorbisem foarte mult despre mine si nu vroiam sa creada ca eram narcisist.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 4:01 am

Se facuse innebunitor de cald in sauna si a inceput sa ma doara capul. M-am sprijinit de perete. Am respirat adanc de cateva ori pentru a-mi reveni. Persoana care intrase in sauna nu scose niciun cuvant de atunci. Ma gandeam ca probabil a plecat fara sa-mi adu seama. Am ridicat din umeri.. Si asa nu o cunosteam.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 4:09 am

Incepuse sa se faca extrem de cald. Uram transpiratia, mai ales cand era a mea. Uram sa transpir, sa ma simt ud si lipicios, dar nu era alta cale. Focul face fum. AM mai stat cateva minute. M-am uitat la el. Era abur, dar reuseam sa il vad pentru ca eram destul de aproape de el. L-am analizat, sperand ca el sa nu ma vada. Avea un corp frumos. M-am uitat repede in alta parte, nu era bine ce faceam.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 4:19 am

-Pot sa te intreb cati ani ai? Pari destul de mare.
Nu eram sigur ca avea sa-mi spuna mai ales ca nu stia ce varsta aveam eu. Oricum daca imi spunea, eu il puneam sa ghiceasca. Daca ghicea bine, daca nu incerca altadata. M-am asezat din nou pe bancheta
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 4:24 am

Tocmai imi pusese o intrebare legata de mine? O, da, asta chiar era ceva! Dar, pentru ca ii placea misterul, am hotarat si eu sa fac pe misteriosul.
-A, nu stiu, cat imi dai?
Ma intrebam daca avea sa-mi spuna varsta lui. De fapt sigur avea sa faca exact cum am facut eu. Nu parea genul de tip care dadea mura in gura ceva.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 4:31 am

M-am apropiat de el epntru a-l putea evdea mai bine. I-am studiat atent trasatrile fetei. nu parea sa aiba mai mult de douazeci.
-Ai douazeci, asa-i?
Stiam ca atata avea, Nu parea nici de mai mult nici de mai putin. Am revenit la pozitia initiala asteptand raspunsul lui.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 4:57 am

Cand s-a apropiat de mine, am simtit cum imi crestea tensiunea.
-Da... Douazeci am, i-am raspuns buimac, dar si mirat. Cum ti-ai dat seama? Esti bun!
Frate, tipul asta citea gandurile? Poate pur si simplu stia multe despre oameni, era destept, se vedea ca se itneresase sau ca studiase anumite lucruri.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:03 am

-Experienta, i-am zis.
L-am surprins pe Shiba cu raspunsul meu. M-am aszat ceva mai aproape de el. Vroiam sa-l uimesc in continuare. M-am uitat in ochii lui.
-Esti putin agitat, nu-i asa?
Invatasem chestiile astea in facultate de la colegul de camera. Se pricepea foarte bine la chestiile de genull. Chestia cu ghicitu doar studiind fata si privind in ochi m-a ajutat foarte mult.

Ultima editare efectuata de catre Jo Yeon Woo in Joi Dec 24, 2009 5:11 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:07 am

Auzisem discutia lor, dar tot nu puteam sa vad ceva. Nu stiam ce sa mai spun.
-Aveti idee cat este ceasul?am intrebat eu ca din senin .Sper ca intrebarea mea nu deranjase pe nimeni, altfel as fi dat drept nepoliticoasa, bagacioasa sau chiar enervanta.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:10 am

Bine, acum chiar eram agitat. Tipul asta stia?! Stia ca ma atragea? De unde stia? Ce dracu, imi citea gandurile? Se vedea pe fata mea? Imi bata inima ca un ciocan si simteam cum ma sufocam.
-Aaa... Nu, de ce sa fiu?
Da, sigur, eram foarte agitat. Nu vroiam sa stie. Nu parea gay, sigur nu l-ar fi interesat. Apoi am auzit-o pe Jenny. Nu vroiam sa stie si ea. De ce trebuise sa imi aminteasca ca era si ea acolo? Asta ma agita si mai tare.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:14 am

-Probail vreo 5, i-am raspuns acelei voci.
M-am intors spre Shiba.
-Esti agitat. NU ai cum sa negi Inima iti bate foarte tare. Esti cu mult mai agitat decat erai inainte. Ceva de apasa. Nu vrei ca cineva sa afle ceva.
Stiam ca il faceam foarte confuz. Imi placea sa-l vad asa.
Sus In jos
Jenny
*~JustHalfWinter~*
*~JustHalfWinter~*
Jenny

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:18 am

Hmm?Despre ce vorbea tipul asta?M-am prefacut ca tusesc, poate ma baga si pe mine cineva in seama. Bai fratilor, cum naiba se facea ca nimeni nu era atras de mine?Deja incepea sa ma enerveze lucrul asta!Chiar eram asa de urata?Sau acum era la moda sa fi gay?Daca era asa, de ce nu ma duceam sa ma imperechez ca o animala cu vreo curva?
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:24 am

Incepea sa ma enerveze. De unde naiba...? Vroia sa ma faca el pe mine? Vroia sa imi arate ce tare e el, sa ma faca sa tremur de frica? Nici gand. Dar nu aveam tupeu sa ii spun ceva.
-Aaa... Toti avem secrete, i-am spus, incercand sa ma calmez, desi nu cred ca imi iesea ceva. Yeon Woo se prinsese de ceva anume, nu stiu de ce.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:32 am

-0Da, asa e.
M-am departat de el. Eram satisfacut. Se enervase. Eh, problema lui. Nu vedeam motiv sa se enerveze din asa ceva. De fapt, avea. Nu intalnesti foarte des persoane care sa-ti ghiceasca starea emotionala.
-Stai linistit. NU am capacitatea de a ghici secretele.
Mi-am lasat capul pe spate si am inchis din nou ochii.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 EmptyJoi Dec 24, 2009 5:36 am

Auzisem tusitul lui Jenny, dar eram mult prea preocupat de Yeon Woo. Aveam sa ma ocup de ea mai tarziu.
Nu avea capacitatea de a ghici secretele. Mda, bine. Intr-adevar, niciun un nu are aceasta capacitate, dar... Yeon Woo ma speria. Totusi, parca vroiam sa ii spun, sa ma descarc. Mi-am lasat capul in jos si i-am cautat mana. Cand i-am gasit-o i-am atins degetul mic si inelar, vroiam sa il iaud e mana, dar m-am oprit. Stiam ca nu era interesat de asa ceva. Mi-am retras mana si m-am incruntat. Acum imi tineam ambele maini in poala; speram ca Yeon Woo sa nu se enerveze si sa nu inceapa sa fie sarcastic sau ceva.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Relaxare...
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Tabara :: Sali :: Sauna-
Mergi direct la: