Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Welcome and happy hollidays!
Winter Camp
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Winter Camp

Bine ati venit in tabara de iarna WinterCamp!<

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Relaxare...

In jos 
3 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 19/09/2008
Varsta : 30
Localizare : Insula Dramei Totale, unde totul este interactiv!

Relaxare... - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 EmptyVin Dec 25, 2009 5:15 am

I-am zambit si eu. Chiar avea de gand sa o faca? I-am mangaiat obrazul cu dosul palmei.
-Stii, ai un zambet foarte frumos... Ar trebui sa zambesti mai des.
Am continuat sa ii mangai obrazul, dar m-am oprit la un moment dat. nu vroiam sa se enerveze sau sa se supere pe mine.
Sus In jos
http://www.summer-camp.forumotion.net
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

Numarul mesajelor : 130
Data de inscriere : 22/12/2009

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 EmptyVin Dec 25, 2009 6:10 am

-Nu-mi place sa zambesc.
Am inceput sa nu mai am stare. Nu mai suportam sa stau acolo. Vroiam sa ma misc. Simteam ca intepenesc. M-am ridicat in picioare.
-M-ai stai, l-am intrebat, din nou.
Eu chiar nu mia aveam chef si nici nervi.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 EmptyVin Dec 25, 2009 6:21 am

Okay, deja erau prea mult pentru el discutiile de genul "iubitule, iubito". Trebuia sa ma obisnuiesc cu ideea. Mi-am pipait abdomenul si am incercat sa trag de el, ca sa vad daca slabisem gramele alea pe care mi se parea ca le pusesem pe mine. Era in regula, trageam doar pielea, asa ca m-am ridicat si am dat negativ din cap.
-Nu mai stau.
Vroiam sa il enervez putin.
-Serios ca ai un zambet frumos, i-am spus dupa ce s-a intors ca sa iasa din sauna si mi-am pus mana pe fundul lui, pipaindu-l o secunda, dupa care mi-am retras-o.
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 EmptyVin Dec 25, 2009 6:40 am

Asa ma gandeam si eu. Oricine se satura de stat prea mult la sauna. Cand m-am intors cu spatele Shiba a profitat de ocazie si mi-a pipait fundul. M-am intors spre el si i-am aruncat o privire fulger.
-Nu-mi place sa zambesc.
Stiam ca trebuia sa ma comport altfel cu el, dar imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 EmptyVin Dec 25, 2009 6:44 am

Credeam ca avea sa se enerveze pentru ca i-am pipait fundul, dar doar mi-a aruncat o privire fulger si nimic mai mult. Ma intrebam cand puteam sa ma opresc. Imi placea sa fortez nota cu el, sa il enervez, stiam ca chestiile astea nu l-ar face sa ne despartim. Vreau sa zic, de ce sa te despartid e cineva din atata lucru, cand poti vorbi cu el?
Sus In jos
Jo Yeon Woo
*~Lil~*
*~Lil~*
Jo Yeon Woo

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 EmptyVin Dec 25, 2009 6:59 am

Inainte sa iesim din sauna m-am oprit si m-am intors cu fata spre el. Eram cat se putea de serios. M-am uitat fix la el.
-Ti-am spus sa nu ti-o iei in cap. Ai grija ce faci pe viitor, ca s-ar putea sa regreti.
Exageram si eu putin, dar trebuia sa aiba grija ce facea.
Sus In jos
Shiba-san
IceAdmin
IceAdmin
Shiba-san

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 EmptyVin Dec 25, 2009 7:31 am

Okay, deci se enervase. Nu-i placuse sa il pipaisem. Ei, nu? Cum sa nu-i placa? Tipul asta era actor, dar partea nasoala e ca nu stiai cand vorbea serios si cand nu. Mereu avea aceeasi expresie a fetei si nu-ti dadeai seama. Da, cred ca asta insemna sa fii actor. Am iesit impreuna cu el din sauna.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Relaxare...   Relaxare... - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Relaxare...
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Camp :: Tabara :: Sali :: Sauna-
Mergi direct la: